Ftsclskn Merhaba güzel anneler, dün kontrolümüz vardı 26 haftalık bebeğim ve doktorumuz 808 gr olduğunu söyledi, normal kabul edilir değer dedi . Sizce iyi mi kilosu ?
nevarneyokk Ftsclskn Benim 1 kiloydu hemen hemen o haftada. Anne babaylada bağlı yapısına falan uzun boyluysanız bebek daha kilolu oluyor siz minyonsanız bebekte minyon olabiliyor
AlyaEkmen_ Ftsclskn 2 hafta gerilik olmadığı sürece normal kabul ediliyor 1 haftadan bişey olmuyor ❤️biz 25+1 de 860 Gr idik doktor haftası ile uyumlu demişti ne ileri ne geri ama zaten 2 haftaya kadar normal kabul ediyoruz demişti
Ftsclskn Denizyildizii Ne bilim merak ettim bide 25 haftalık gibi gözüküyor ama sıkıntı yok değerler normal dedi, sizlere de sormak istedim 🙏🏻
_yagmurcuum_ Bunlar genetik faktörler bizde 26. Hafta 960gramdık doktorunuz normal dediyse hiç kafanızı kurcalamayın bence aksi birşey olsa muhakkak söylerdi 🤗❤️
Ftsclskn _yagmurcuum_ Normal dedi canım sınırlaması var ve baktığımızda değerlerinde sıkıntı yok dedi 🙏🏻 Çok teşekkür ederim ☺️
Cansu88 Mesela benim bebegim 27. Hafta 940 gramdi doktor küçük dedi önemli olan hafta da kilo alması 28+4′te gittim 1.180 olmus ama hala küçük dedi ama kafaya takılacak birsey degil her bebek 3 kilo ve üstü doğmak zorunda değil dedi. E bunun yanında anne baba faktörü var 🙂
Ftsclskn Cansu88 Haklısınız, bana da doktorum normal dedi işte bebeğe kilo aldıracak şeyler tüketmemi söyledi bende biraz daha fazla ona dikkat edeceğim artık 😌 Teşekkür ederim canım 🙏🏻
sumeyyearas Ftsclskn Yumurta tahin pekmez Badem ceviz Her akşam ve her sabah Bi bardak ballı süt Günde 3 hurma Muz Kaşar peynir Sebze (salata,ıspanak,kereviz vb.) Et ürünleri Yoğurt Somon balık yiyebiliyorsan tavsiye ederim Bunları yap Bi dahaki kontrolde gör sen onu 🤣
Ftsclskn sumeyyearas Ay Allah razı olsun 🙊 Bunları tüketip bir dahaki kontrolden sonra size yazıcam 🥰 Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rabiahilall Benimki de 2 hafta önden gidiyor, korkuyorum sezeryan doğurtacak diye endişe etme doktorunun laflarına bak sadece 😄
rengarenkduduv Ftsclskn 23.haftanın sonuna doğru gitmiştim yani yuvarlak 24 haftalık desek o zaman 700 gramdı. Doktorum boyu kilosu haftasını karşılıyor dedi. Forumda benzer haftadaki kişilerin kimisinin daha fazlaydı ama hiç takılmadım. Çünkü onların yazdığı değil doktorumun ne söylediği önemli. Unutmayın kilolu ya da iri bebek sağlıklı olduğunu göstermez.
Ftsclskn rengarenkduduv Haklısınız, doktorum da haftasına göre değerleri normal dedi zaten . Çok teşekkür ederim 🙏🏻