GGkaya3435 hah beni yazmışsın da herkezin senaryosunun üstü var bende.. ben bir haber okumuştum 2 yıl önce dopum yaptı 1 hafta sonra öldü.diye. hah ben bunu yaşıcam diyorum oldu bebek sağlıklı doğdu ki ilk innmadığım bu hiç doğmıcak birşey olucak.. oldu bunda yanıldım doğumda kanamamı durduramıcaklar ameliyat olursam kalp krizi geçiricem... ha oldu da oldu bunlarıda yaşamadım o kadın gibi 1 hafta sonra pıhtı akciğere atıcak ve ölücem. O kadın gibi baş ağrısı ile hastaneye gidicem serum verip eve yollıcaklar ertesi gün evse yığılıcam ölücem....
Bazıları yazmış 35. Haftada bebeğimi kaybettim şimd 33+4 deyim 36. Haftayı görmeden bana huzur yok .. görüyosunuz ki daha beteri var...
Eşim az kaldı kuzum 1 ay sonra tek eksiğimizde yanımıza gelecek diyor inşallah de inşallah de diye diye ağlıyorum... bebek arabasına kadae aldım odasına giriyorum binemicekki göremicemki diyorum. İbadet ediyorum ölüme hazırlanıyorum işte diyorum.. hergün duş alıp vücut temizliğimi yapıyorum ki nasıl olsa acil biiey olucak ve müdahale edilecek diyorum.... ALLAHIM bunu kimseye yaşatmasın... dualarım beni bu histen kurtar ALLAHIM diyeydi şimdi bunu hisseden bütün hamilelerden kurtar olucak