AyseEmre Kızlar ritim bozukluğum var kalbimde ve ben psikolojik olarak cok kotuyum sanki dogumda evladıma kavusamıycam bana bisey olcak yavrum annesiz kalcak diye korku geliyor ve cok ağlıyorum dayanamıyorum 😔😔 Cok kotu oluyorum. Aranızda benim gibi hislere kapılan varmı?
Babies16 AyseEmre ayni basligi ben acmayi dusundum sonra kendime sacmalama dedm.ayni korlular bendede var.gecen sene ikizlere ölü dogum yaptim.kanamami cok zor durdurdular.ustelik simdi bide kan sulandirici kullaniyrm.ya bisey olursa ya cocuguma kavusamazsam korkusu var hep icimde 😕
Slcnslcn AyseEmre cok dusunmemeye caliscmm sonucta hersey allah tan. Dua et bol bol içine ferahlık vermesi icin. Sağlıkla kucagmiza Alalim ins kuzularimizi
Syma AyseEmre bende malesef sizin gibi sürekli kafama takıyorum hatta arastırmaktan iyice o psikiolojiye girdim😣
Rabiaphlvn AyseEmre been, hatta esime ben dogumda ölünce bebegime annem baksin diye söz bile verdirtmistim yani o kadar emindim ölecegime😂😂 hepsi psikolojik canim kafana boyle seyleri takma bak ben dogumda olmedim bebegimde yanimda 21 gunluk olduk bile😊
AyseEmre [bilinmeyen] düsüncesi bile insana cok acı veriyor Rabbim bizlere oyle gunler yasatmasın evladımızıda sag salim kucagımıza almamızı nasip eylesin inşallah 😔🙏
AyseEmre [bilinmeyen] kafama takan takıntılı bir insan değilim normalde ama bugun cok kotu oldum aklıma oyle geldi birden uzmemeye calısıyorum kendimi ama içten dolu dolu nasıl ağlıyorum 😒😒
AyseEmre Babies16 insan paylasacak birilerine söyleyecek aynı benim gıbi olan varmı diye merakla kendisine sordugu sorulara cevap vercek birni arıyor kuzu. Yalnız degilsin bende oyleym 😔 Sag salim evlatlarımızı kucağımıza alırız insallah ❤️🙏 Kotu dusunme sende kolay olmaz biliyorum ama bebeginide uzme annesi sen uzulunce oda uzulur
Yagmurhifa Babies16 Hic korkma allahin izniyle bisey olmaz teyzemde ayni senin gibi ikizleri vardi dunyaya getirdi 1 dk yasadilar oldu iki oglan di ve o sabretti ve allah ona bir sene araliklarla iki oglan verdi ikisini aldi sabretti iki tane verdi sende sabret
Babies16 AyseEmre evet oyle canm.bu birazda sanirim hamillik psikolojisi.rabbim hepimize hastaneden kucagimizda sag saglim meleklerimizle donmeyi nAsip etsin ins
AyseEmre Syma araştırma canım uzak durmaya çalış bende kalp ritim bozukluğu oldugu için ben korkup bu psikolojıye kapıldım 😔😔
Syma AyseEmre bende astımım ve burnum tıkanık oldum olası nefes darlığım çok var bende bu yüzden korkuyorum ☹️ Nefes alamayıp ölücem diye
Ahsenn AyseEmre gecende ben yazmıştım canım bunu. Sanki korku değilse bir his gibi.. hatta gece kıyafetlerine baktım ağladım bunları giyindiğini göremicem diye. Sanırım birçok kişi yaşıyor bunu.
AyseEmre Ahsenn ona karnımda bile bisey olcak zarar gelcek diye o kadar cok korkuyorum ki annelik ne kadar kutsal tarfiszi bir duyguymus simdi daha iyi anlıyorum 😔😔
kubranur58 AyseEmre ben hemde ne ağlamalar ablamı ariyorm cocuguma sen bak üvey anne getirmesınler eşime maddi destek sağla kızıma ailem baksn diyorm daha neler neler
ZeykemKaya AyseEmre ya herkes dogum yapıyor dualarını dogru ettıkten sonra Allah o yolda kımseyı koymaz ınsallah
kubranur58 AyseEmre kes sesini kapat telefonu diyor napdin oda iki günde bir ariyinxa piskolojimi bozma annemi ara ya arkadaşin yokmu benide ağlatiyon diyor 😂🤣🤣🤣