Buket_dadas canım sakın ha ben yaptım o hatayı çok pişmanım Hatice hanıma gidiyorum ilk haftadan beri randevulu gitmeme rağmen 2-3 saat beklediğim oluyor çok iyi bir doktor ama o kadar yoğun ki kapının onu pazar yeri gibi düzen yok disiplin yok kim içeri dalarsa öncelik onun tek başıma gittiğimde yine bekliyorum sıkıntı olmuyordu ilk haftalar zorlanıyordu beklemek ama şimdi maskeyle saatlerce beklemek eziyet oluyor.birde kalabaliktan nefes alınmıyor küçücük koridor eşimle gidince daha büyük problem adam bekleyemiyor a kadar daha bugün gittik son haftalar ve biraz riskli gebelik olduğu için eşim benimle geliyor ve çok kötü kavga ettik çekti gitti beklemeye dayanamadı.baska doktora gideceğiz diye tutturdu ama bu saatten sonra başka doktora gitmem çok zor.o kadar kalabalık ki kapının önünü bugün dayanamayıp bağırdım artık hepimiz hamileyiz korona olsak birimizden bulassa kim verecek hesabını dediğim gibi.ama Hatice hanım çok iyi bir doktor kesinlikle suçu yok tamamen hastanenin düzensizliği kadın mecbur ameliyatlara girmek zorunda acil hastalari olabiliyor ama kesinlikle ayarlama yapılmıyor her gelene randevu veriliyor randevusuz gelene bile çıkın bekleyin sizi alicak deniliyor kesinlikle hasta geri cevrilmiyir yogun diye biraz uzun oldu ama içimi döktüm 😟