Umay21_ Haticehasan7 kuzummm hadi sen başarırsın dualarım seninle bekliyoruz Deren kuşumuzu Allah bir avazda kurtarsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum 🥰😘🧿
Suicmeyiunutma Haticehasan7 En sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum 🙏 sizi hatırladım açıklığınızla alakalı doktorunuz bir şey dememişti. N’aptınız ? Açıklık var mı Sunni sancı ile başlattılar sanırım
Haticehasan7 Leylaakcay hayır bilgim olmadan bana suni sancı vermiş ama çatın dar demişti normale zorladı beni açılmam olmadı sezeryana alındım maalesef 🤲🏻😭
Leylaakcay @Haticehasan7 ayy, nasıl bilginiz olmadan size suni sancı verebiliyor 😔 devlette mi doğum yaptınız Gecmis olsun 🙏
Haticehasan7 Leylaakcay özelde yaptım bi nevi kandırıldım normal doğuma teşvik ediyordu zaten ama masaj yapılacak yağlarla falan dedi bir gittim yatışım yapıldı fitil konuldu sancılar başladı sezeryana Zor aldı beni artık dayanamıyorum dedim
Haticehasan7 adrmz54 çok şükür şuan iyiyiz ağrılarım oluyor süt sorunu yaşıyorum birazda inşallah hepsi geçecek Allah razı olsun 🤲🏻