ecmelifinannesi Haticehasan7 Rabbim yardımcın olsun canım inşallah sağ salim hemencecik acısız bir şekilde alırsın bebeğini kucağına ☺️
Cicekkiz1 Haticehasan7 Allah yardımcın olsun canım. Hayırlı doğumlar bir avazda inşallah sağlıcakla kavuş yavruna 🤲🧿benim de son 8 bakalım
Leylaakcay @Haticehasan7 Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah ayy, yarın, beni de alırlar mı acaba doğuma 40+1iz😌
Sehnur Haticehasan7 Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın 🙏🏼 Suni sancıyla mı başlatılacak doğumun ?
babypoemnur Haticehasan7 sağlıcakla kavuşursun inşallah yavruna Rabbim bi avazda doğurmanı nasip etsin inşallah ❣️
Durubebegim Ayy hadi tek avazda çıkartırsın inşallah 🤲 ben çok heyecanlandım çıktığında haber verirsin inşallah güzel geçer🥰
Haticehasan7 Leylaakcay hayır bilgim olmadan bana suni sancı vermiş ama çatın dar demişti normale zorladı beni açılmam olmadı sezeryana alındım maalesef 🤲🏻😭
Ser_Bus_11 Haticehasan7 Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🤲♥️