irem_altun74 elifferdi valla canım benimde 2. Gebeliğim ben bile anlamadim 13+4 olduk bizde kac aylık oluyor
HHhhK elifferdi 134 gunluksunuz diilmi 4 bucuk aylik oluyosunuz kac gun olduysaniz onu 30 a bolun aylik hedap cikar
HHhhK irem_altun74 yok gunluk hesabi daha dogru oluyor cunku 4 hafta 28 gun ediyor ama bir ay 30 gun her aydan 2 gun arttigi icin dogru bir hesap degil haftalik hesap .
lina1233 elifferdi 5 aylıksın. Doktoruna sor bir dahakine detaylı anlatır sana. Ben şuan tam 20 haftalığım (5 aylık). Her bir sonraki ayın 5’inde bir ay almış oluyorum. Yani 5 Kasımda 6 aylık olucam.
Hafissee lina1233 20 hafta 5 aylık değill 🙅🏻♀️🙅🏻♀️ Bir ayda 4 hafta olarak hesaplanmıyor eger öyle olsa 40 hafta hamilelik = 10 ay gebelik olurdu sizde daha 4 ün içindesiniz 5 den gün alıyorsunuz
Busraferdi7 leylo29 Bizde 21+5 olduk bizimde küçük paşa geliyor Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🤲💙
lina1233 Hafissee canım doktor mu daha iyi bilip hesaplıyor sen mi ? gün alıyorsun diye bişi yok 4. Aydan çıkmış bulunuyorum. 4,5 aylık nedir yani güldürmeyin insanları.