Dilaraa1 Kubra2401 sağ ol canım evet evet haklısın. Yemek yiyince de rahatsız oluyorum az yiyorum ama yine de hazımsızlık oluyor illa
Zeytininannesi01 Dilaraa1 dinlenip kendine dikkat et ☺️Aç kalmamaya çalış ara öğünler ekle kendine ☺️
Miramm2601 Happybsrn bu bennnn iştahım da yok yemek de yiyemiyorım ama biraz acıksam hemen midem bulanıyor sırf bastırmak için bişeyler yiyorum mecbur 🥴
Happybsrn Miramm2601 😅😅😅 evt oysa yemek yemeyi seven biri de değilim ama hamillelikte resmen obez gibi 1 saatte bir 😒😒
Jelibonlubonibon Dilaraa1 normalde şeker le ilgili bir sorunun olmayabilir ama bebiş tüm vücut dengeni bozuyor yani artık şeker sorunun olabilir malum bizden besleniyor herşeyimizi emiyorlar. Şeker kontrolü için erken ama gene de bı kan verip şeker kontrolü yaptırın derim
Happybsrn Miramm2601 meyve, kuruyemiş, öğün saati yemek ,bazen sadece bı kahvaltı ve Bi öğün, hep atıştırmalık o an ne varsa
Meriiih Happybsrn biz 27 haftalık olduk benim de hala öyle canım. Yani çok fazla aç kalamıyorum hemen bulantım oluyor ve iyi hissetmiyorum
Happybsrn Meriiih yaa geçmez mi bu durum diyorsun 😔 baştan beri mi öyleydin ben hep böyleyim baştan beri,16 içindeyim o günleri bnde görürüm inşallah 27,30😅
Meriiih Happybsrn öyle oluyor canım sanırım enerji ihtiyacımız arttığı için biraz da bünyesel tabii bir de galiba. Mümkün mertebe çok aç bırakma kendini. Yaaa inşallah sağ salim o günlere de gel sağ salim bebişine de kavuş🥰🙏🏻
Dilaraa1 bbbusrra-1 aaaaaa ara ara ölçüyorum açlık şekerimi ama sorun yoktu başka belirtileriniz var miydi
bbbusrra-1 Dilaraa1 çoook tatlı isteğim var ve asla aç duramıyorum aşırı susuyodum sonra gariplik olduğunu düşündüm doktoruma söyledim maalesef çıktı 🥺 bi de genetik olunca