Hamide_Ahmet 2 Cm aclmam var agrım artk başladı doktorum normal yapar yapamazsın bsy demedi yürüyüş yapıyorum artk gelsin ıstyrım akıntım arttı beyaz bazen şeffaf sizler ne durumdasnz
Aysun1990 Hamide_Ahmet doktor mu acılmayı söyledi yoksa nst sonucunuzda mı yazıyor ?? Benimde agrılarım var😔
Tugce-ylds Hamide_Ahmet bende 37+4 üm canım haftasonu 38 olucam çatı muayenesi yapıcak ama bende çok şiddetli bel ağrıları oluyor nst de sancım çıkmıştı 37 haftalıkken çık hissetmiyoedum ama belimdeki ağrılar arttı
honeyland Hamide_Ahmet bugün tam 37. Haftamdayım biraz daha kalsın istıyorum hiç doğurmaya niyetim yok 🌸 kızımında doğmaya niyeti yok 😄
Kaderx Hamide_Ahmet Bnde 37+3 haftayim. Belim ağrıyor baskı var belimde. Açılma olduğunu ne sepeple baktı doktorki. Bnim varmidir acaba 🤔
Hamide_Ahmet Aysun1990 nstde ağrı cıktı geçen hafta alttan baktırdı ebelere 2 cm açıklık var silinme başlamış yazdı ebe kagıda
MerveAkkk 1213 aynı aynı benimde suyum azalmış 37+6dayım şuan doktor iki günde bir görecek sana ne dedi canım
Mihricannnnn Tugce-ylds ben çok kötüyüm canım belim çok şiddetli ağrıyor 36 haftalık sence normal mi yürüyemiyorum ya bugün böyle oldu😓
Tugce-ylds Hamide_Ahmet hani hissediyorum bende sola yatınca sırt üstü yatınca oynuyor Ama tabi yeri de daraldığı için galiba azalma oluyor canım
Hamide_Ahmet Kaderx nstde sancı cıkıncq baktrdrı şuan belinde agrm var oturunca geçiyor yatıncq agrıyor
Meltem01 Bende 37 + 6 yım cuma kontrolüm var nst ye giricem ama zaten pazartesi için sabah randevu vermişti sezeryan olacam🙏🏻♥️
Dlkglkm Hamide_Ahmet bende 37+3 um .p.tesi gittim sancı açılma yok.ama dün farkettim beyaz akıntım olmaya başladı.onumuzdeki p.tesi tekrar kontrole gidicem😦bakalım ne diyecek Dr um
Tarifsizmutlulugum Bende kontrole gittim bugun gelişimi falan iyi fakat suyunda biraz azalma gördü 37 haftalığım yarinac karnına gel tekrar bakicam dedi olumsuz bişey olursa doğuma alıcak galiba belirsizlik olduğu için suan cok stres yaptim
Tarifsizmutlulugum Hamide_Ahmet akıntılarına dikkat et yavaş yavas bebegin suyu bile olabilir benim doktorum öyle dedi cok fazlaysa akıntın dikkatli ol
Meltem01 Hamide_Ahmet daha önce rahim ameliyatı oldum ondan normal doğum yasak dikişlerim var rahim içinde ıkınmamam gerekıyor