Sevgiiiigulll Bsra19ogz ben 38 haftalığım en başından aldım 6.000 ama zamlandı diye biliyorum yılbaşından sonra iyice gelir zaman Allah kolay versin hepimize 🙏🏻
Semanurozgan Ayliz26_ merhabalar bende ilk defa gidicem Sincan lokman hekime ama hangi doktora gitmeliyim ben devlete gidiyorum normalde ama bir defa özele gidip bebegin kg boy ultrason görüntüsünu felan almak için gidicem ?
Mina06 Semanurozgan bende lokman hekime 3 4 kere gittim sırf cinsiyet kilosunu vs. Öğrenmek için normalde şehir hastanesine gidiyorum.Lokman hekimde İrade hocaya gidiyordum gitmiş galiba Aysun hocaya randevu aldım boyunu kilosunu öğrenmek için devlette hiç soylemiyorlar
Ayliz26_ Semanurozgan ayrıntılı ultrosna kadar renksiz veriyordu ama ondan önce de boyu kılosu organlarına tek tek bakıyordu 22 den sonra renkli göstermeye başladı her yerine tek tek bakıyor bebeğin
Semanurozgan Hayal0102 merhabalar bende Sincan Lokman hekime gidicem ama farklı bir cihazla daha net olduğu şeyle bakmiyormu acaba normal ultrason cihazıylami bakıyor
Hayal0102 Semanurozgan doktor kilosunu cinsiyetini görüp anlıyor zaten ama bana verdiği ultrason resminde hicbir şey anlaşılmıyor ekrana bakarken de çok zor seciyorum dediği şeyleri ben. Pakize eylem hanıma gidiyorum ama sanırım Aysun hanıma gecicem ben. Normal ultrason cihazıyla bakıyor renkli degil
Sevgiiiigulll Semanurozgan benim doktorum en başından beri renklide gösteriyor Özgül Ozan Çelikel tavsiye ederim bilgilendirmeside güzel
Semanurozgan Mina06 bende şehir Hastanesi’ne gidiyorum bende sırf onun için gidicem renkli ultrason görüntüsü felan verdimi nasıl peki
Mina06 Semanurozgan ilk gittiğimde renkli vermedi hiç 33 haftalıkken gideceğim büyük ihtimal renkli verecektir
SkrnK Sincan lokman hekim İbrahim alanbaya arkadaşım kürtaj oldu, içinde parça kalmış, tekrar operasyon geçirecek. Ben ona gidiyordum bıraktım. Prof diye İbrahim hocayı seçmiştim ama tereddüt ettim arkadaşımdan sonra
ZnurT SkrnK ben de İbrahim Alanbaya gidiyordum bir tereddüt ettim şimdi 😏Hangisine devam edeceksiniz peki.Ben 33. Haftadayım sürekli doktor da değiştirmek istemiyordum
Semanurozgan Ayliz26_ öylemi ben ilk defa gidicem hangi doktora gidiyorsunuz peki bir defaya mahsus gideyim diyorum ama normal muayene ücretiyle aynıdır herhalde
Ayliz26_ Semanurozgan ben ibrahim alanbaya gidiyorum galiba 185 ti diğer doktorlar 125 tl diye biliyorum