Hayal0102 minigimankara6- teşekkür ederim.evet haklısınız bence de gereksiz samimiyete gerek yok. 😊👍🏻
canevlat Hayal0102 normal Doğum oldu ilk doğumum. Ultrasonda gayet iyi. Ayrıntılı usg daha güzel çok net
Kubra190506 Hayal0102 bilmem bana iyi geldi cihaz siemens markasina bile baktim ;)) çekeceği fotoyu iyice ayarlayip cekiyor tatli dilli bn cok sevdim
Sevgiiiigulll Aygu9198 ben 36+6 başından beri Özgül hanıma gidiyorum gerçekten işinin ehli biri sert gözüküyor ilk başlarda evet ama zaman geçtikçe mizacı öyle olduğunu anlıyorsunuz
Aygu9198 Sevgiiiigulll paket felan aldnz mı butun tahlıhlrri yaptırdınz mı acaba uclu dortlu ayrıntılı seker
Sevgiiiigulll Aygu9198 Hepsini yaptırdım pakete dahil eğer doktordan memnun kaldıysan benim tavsiyem başından al yoksa daha pahalıya denk geliyor
Aygu9198 Sevgiiiigulll bır sefer gittim bu hafta kontrolum var muane ıcın gıdıyrm testlerle pahalı oluyr gercekten pakette esım pek yanasmıyor bılmıyrm nasıl yapacagımı
Bsra19ogz Aygu9198 valla paket daha mantıklıymış çnkü ilaçlar zaten pahalı bide her muayene verioz testlere veriyoruz ve ayrı doğum parası derken çok daha fazlaya denk geliyor
Sevgiiiigulll Aygu9198 o zaman devlete test yaptırıp paketi doğum ortalarında alırsanız daha uygun olur siz bilirsiniz tabi çocuk olunca maddi açıdan hepimiz sıkıntıya düşüyoruz maalesef ki bu devirde😔
Kubra190506 Hayal0102 ben ibrahim alanbaya geçiş yaptım bilginiz olsun :) cv si inanılmaz donanımlı geldi bana .kadın doktorun yogunluga gore güleryüzü değişiyor.Doktorda bide kuaförde hep erkek ten yanayim zaten 😁 esimide zor ikna ettim
Aygu9198 Sevgiiiigulll evet malesef bzdn oyle yapıyrm sadece doguma bu oarayı vermıs olacagz paket almaksak buda fazla gelıyr paket mantıklı
Sevgiiiigulll Bsra19ogz ben 38 haftalığım en başından aldım 6.000 ama zamlandı diye biliyorum yılbaşından sonra iyice gelir zaman Allah kolay versin hepimize 🙏🏻