Somerkadir4 Ozlem2904 hamilelik boyunca en az 11 kilo en fazla 14 kilo öneriliyor 9 ay da her ay bı kilo 9 kilo yapar sonlara doğru bı tık fazla alınıyor bence normal önceki gebeligimde 11 kilo alıp doğum yaptım
gly_frkn Yürüyüş yapanlara gerçekten helal olsun ben yapamıyorum İstanbul Pendik’te oturuyrm tek başına yürünmuyr birde gurbet gelini olunca
cahillesohbetikestim Ozlem2904 öyle yapıcam zamanla annemler 10 dklık mesafe de olunca yürüyorum bende yoksa çok zor 🤣
Ozlem2904 Bugün 4,108👣 attim🤰 soguk alginligim var birz ama yinede bu postu acmisken birakmak istemedim 🙆♀️
Ozlem2904 gly_frkn telefonunuzdanda izleyebilirsiniz 🙆♀️ ben hamile yuruslerimi 15dk falan genelde mutfakta yemek piserken yapiyorum telefondan acarak👣
Somerkadir4 Ozlem2904 yani düzenli tartilmadim cnm ama öyle gibi duruyor şöyleki benim hiç bulantım ve tiksinme olmadi ve sürekli yedim🤭
Ozlem2904 Hanimlar ben bugun yuruyemedim fazla 500adim bile yok, soguk alginligi grip geciriyorum dunden beri bugun daha kotu oldum o yuzden tüm gün yatisti bende 🤧🤧🤧