Sbdbdbsh Delicesareti Valla canım bugün geldim doktordan sancılarım baya vardı sancıları kesmek için ilaç iğne verdi o günüme kadar kullanıcam dhaa küçük dedi Kuveze girir ondan
Delicesareti Sbdbdbsh kilosu küçük diye o kadar geç tarih verdi o zaman doktorlar daha iyi bilir tabi burda okuduklarımdan dolayı bana geç verilmiş gibi geldi sadece hayırlısı olsun🥰
Sogancik Delicesareti Bana 38+0 verdi canım. Şu an 3 gün öndeyiz sadece. Adet tarihine göre değil de bebeğin ultrasondako gelişimine göre veriliyormuş tarih.
Sbdbdbsh Delicesareti Zateb sancin tutarsa hemen gel dedi suyun falan gelir dedi öyle olursa hayırlısı canım
belis_4 Sbdbdbsh banada 25 Aralık dedi doktorum. 5 aralıktan önce gelmemesi gerekmiş inşallah ilk gebeligim gibi planlı güzel olur herşey ,🙈
Delicesareti Sogancik olabilir canım ama post sahibine 39.haftanın bitiminde gün verilmiş ben o yüzden şaşırmıştım
birkizbirerkekannesi Sbdbdbsh İkinci doğumum olacak inşallah. Doktor 5-6 en geç 8 Kasım dedi doğum için (sezeryan) 29nda son muayenede belli olacak tam tarih. Heyecanla bekliyorum sanki hiç doğum yapmamış gibiyim 🤗
Sbdbdbsh Delicesareti valla canım benim doktorum hep geç alma taraftarı napiyim valla beklicem bari tam gelişir ozmna kadar belirsiz belki baktın suyum falan da gelir her an hazırlıklıyim