Mervearc tospikaskim ben 5yildir gidiyorum normal muayneler içinde Ayşe solarogluna..eskiden daha ilgiliydi suan eskiye nazaran biraz ilgisiz gibi ama herkesin fikri farklıdır.onun haricinde guleryuzlu pozitif birisidir.
tospikaskim Mervearc anladım bana da özgür Çetiner i önerdiler de nasıl biri acaba özgür hanım bilemedim bi de nasıl hastane ücretleri ço mu yüksek
Mervearc tospikaskim özgür hanımın ismini çok duydum saglik ocağına gittiğimde hemşire herkes ona gidiyor dedi bende geçmeyi düşündüm ama 31hafta oldu bu haftadan sonra gecebilirmiyim onu bilmiorm
tospikaskim Mervearc anladım acaba taramaların ücretleri çok mu pahalı 2li 3lü nst falan bi de doğum ücretleri ne kadar biliyormusunuz
Mervearc tospikaskim 2li teste 550 detayli ultrason 650tl vermiştim detayliyi perinatalog yapiyor seker yuklemeside 90di sanırım ama zam yeni olduğu için fiyatlar yenilenmistir
Aycha Mervearc Merhaba, ikili tarama testinizi gebelik takibinizi yapan doktor mu yaptı yoksa onun için de perinatoloğa mı yönlendirdi? Teşekkür ederim.
Mervearc Aycha detqyli için kendi doktorum haricinde perinatolaga yönlendirdi hastanede farklı uzman bakti memnun kaldım.rica ederim
Mervearc tospikaskim perinatolog riskli gebelik uzmanı yani bebeğin tüm organlarını detay detay inceliyor kan akışını, kalp odaciklari tüm herseyi tek tek inceliyor