AzenurOuz merhabalar kızlarrr aklıma takılan bir soruyu sizlere de sormak istiyorum 8 haftalık hamileyim ve bebeğim sağ tarafımda doktor büyük ihtimalle erkek olacağını söylüyor sizlerin bebişleri ne taraftaydı ☺️
Hatunnn AzenurOuz bnmde sagda kizim olucak. Anlayamadim doktorunuz sag tarafinizda olmasindan otuuru mu bu tahmini yapti?
Muhammedamine AzenurOuz 16. Haftamın başında gittim doktorum bana ancak biyük ihtimalle kız dedi 🤷♀️ Sağa sola göre cinsiyet belirlenebildiğini bilmiyorum hiç te duymadım böyle şeyleri domtoruma sorduğumdada bana çok kızıyor
AzenurOuz evet doktorum ısrarla sağ tarafta olduğu için bu tahmini yürütüyor hayatında hiç yanılmamış 😂 inşallah bende yanıltır tabiki sağlıklı olması hiç bişeyden önemli değil ama gönlüm kızdan yana 🙈
Mslali Benim ki sağ tarafta erkek ama raslantı bence. Ben öğrenene kadar tüm istatistikler kızı gösteriyordu.
tugbaninmucizesi AzenurOuz 10 haftalık hamileyim ama hiç hangi tarafta olduguyla alakalı bisey duymadım 😃
Yarenelibol Bnmkisi şuan 14+2 çok saklıyor hep bağdaş kurmus arkasını dönüyor kemik yapısına göre erkek dedi. Böyle olupta kız çıkan varmı🤔😂👶🏻🌸
Yabrukus AzenurOuz benimki erkek sağ tarafta ama arkadaşım da hamile onunki kız oda sağ tarafta bence bu cinsiyetle alakalı birşey değil.