Jdjdjdjk Asumaan Amin hepimizinki, mide bulantısı yaşamazsanız da başka belirtiler yaşarsınız, halsizlik baş dönmesi, tansiyon düşmesi vs
ebrar6036 Asumaan blki bu 1 hafta içindede başlayabilir herkeste aynı değil ama inşallah başlamaz tabi
Asumaan 1melisa bende hiç olmadı ondan korktum biraz aslında dün kalp atışını duydum ama yine de endişe yaptım kendime bana herkes farklı anlattı bende olmayınca kötü bisey mi var acaba diye korktum yani
1melisa Asumaan aynen banada öyle miden bulanmassa bebek te sorun olur falan diye piskolojimi bozdular artık midem bulansın istiyordum ama sonra geçti verende Allah alanda sıkmayın canınızı😊
Seymaben Asumaan banada öyle anlatmışlardı ilk haftalarımı kendime zehir ettim resmen ki hala o zamandan kalan korkularım var öyle anlatanlar yüzünden paranoyak ettiler resmen beni🤦🏻♀️Hiç takmayın gerçekten keyfini çıkarın belirtisiz hamilelik geçiren okadar kişi varki sayamam bile☺️
Jdjdjdjk Asumaan çok normal işte bunlar başlangıçta yaşanan diğer belirtilerden biri ilk aylarda böyle oturduğunuz yerde ayakta bile uyuyabilirsiniz😃
Momyyy16 Asumaan bence canim kendine naZar etme ve kimseyde söyleme çünkü bende ayni şekilde söylüyordum ve sonrdan hic migde bulantısı yasamayan ben hulantim oldu ve cok zordu bence sanslisin ki olmamasi saha iyy
Yektasmom İlk haftalarda benim de olmadı. 9. haftada falan başlamıştı, 20. haftada bile hala ilaç kullanıyordum bulantı yüzünden.