elifinilki27 Sdashn Benimki hap değil kocaman bir ampulde tadı çok kötü direk boğazıma döküp içiyorum o yüzden boğulma tehlikesi geçiriyorum 😁
elifinilki27 Sdashn Daha öğrenemedik maalesef devlet doktorları söylemiyo bi kere özele gittik onda de sırtını dönmüştü bize yavrucak 😁 siz öğrendiğiniz mi?
Sdashn elifinilki27 bende öğrenemedim bacaklarını kapatmıştı doktor göremedi herkes 11 12 de öğrendim diyor bizde tık yok 😂😂😂
elifinilki27 Sdashn Dün devlete gittim yine doktor ultrasonda ölçüm yapıyordu bende dedim işte cinsiyeti öğrenebilir miyim falan diye doktor direk şey dedi “ burda ölçüm yapıyorum senin cinsiyetinle uğraşamam” kızarak söyledi anlamıyorum bu insanlar niye böyle
Angellena Sdashn benim mide agrimi yanmasini geciren tek sey yesil elma oldu tavsiye ederim.sodada fayda etmedi sutde fayda etmedi ilacda fayda etmedi sadece yesil elmayla agrim geciyor bence dene belki sendede ise yarar
Sdashn Angellena çok teşekkür ediyorum yarın marketten hemen alacağım doğal olur hem meyve yararlı olur 🌸
Sdashn elifinilki27 hayır bizi de anlamalı doktorlar heyecan yapıyoruz bir şeyler için ki cinsiyet söylese ağzına yapışmaz yada güzellikle diyebilirdi sana şun ölçüm yapıyorum bebek gösterirse söylerim diye
elifinilki27 Sdashn Evet doktorum kadındı ve kendi küçük kızı bile oradaydı yani o da bizim dönemlerimizden geçmiş biri bizi anlaması gerekiyordu ayrıca kaba olmaması gerekirdi bildiğin bir kere daha deseydim bağıracaktı bana
Sdashn elifinilki27 keşke kendilerini biraz hamilelerin yerine koysalar onlarda heyecan yapıyor belki hazırlık yapacak belli eşine sürpriz yağıp söyleyecek
elifinilki27 Sdashn Gerçekten öyle ya ne güzel sürpriz yapıcaksın bir de o gün rüyamda cinsiyet öğreniyorum erkek çıkıyo Allah’ım bende nasıl heyecan yaptım bugün ögrenicem diye
Sdashn elifinilki27 Allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir sağlıklı sıhhatli gelsinler de dünyaya