Nilayinannesi Farabi refika Selimoğluna gidiyorum gerçi bir kere gittim henüz, 17 haftalık olduk bugün. Ayrıntılıyi devlette yaptıran olmadı mı bize bilgi verse😊
Ysmnbarin Nilayinannesi devlette yaptırmak için önce kadın doğumdan randevu almanız gerekiyormuş doktor sizi detaylıya yönlendiyormuş. Ama benim doktorum yönlendirmedi perinatolojiden randevu al dedi ordan da randevu bulmak imkansız.
Bediatat Nilayinannesi Konya şehir hastanesi yapıyor.normal kadın dogumcu ekranı açıyor sizde randevu alıp gidebilirsiniz
seri4270 Nilayinannesi 16 haftalık tıptan gebelik polikliğine randevü alın şimdi gidiyorsunuz ve gün veriyorlar zor değil o kadar para vermeye gerek duymadım ben
Ysmnbarin iki_melek_annesi sonuçları kendi doktoruma gösterecem dedim o yüzden muayene ücreti ödemedim. Sadece detaylı 350 TL
Sebnem9 Aysebnem ben Mustafa Başaran a gidiyorum. Başaran klinik. Kardeşi Ahmet Başaran mükemmel bir perinatolog. 45 dk inceliyor. Aklınızda hiç soru kalmıyor. Çok güzel fotoğrafta veriyor. Tavsiye ederim
Aysebnem Sebnem9 ücret nedir canım orda sonuçta özel muayehanesi var. Özel hastaneden de pahalıdır sanirim
Mervesmsek22 seri4270 Fuat beyden memnun musunuz bende Azer hanımla Fuat bey arasında kararsız kaldım
seri4270 Mervesmsek22 azer hanımdan kimse memnun değil çok yoğun ilgisiz tabi o kadar kişiye , fuat beyden çok memnunum benim doktorum da medicanadaydı bende fuat beye tavsiyeyle gelmiştim ve memnun kaldım☺️
Aysebnem Mervesmsek22 Fuat beyde doğum yapan çok arkadaşım var memnu kar ama ben Azer hanımdan memnun kalmadım canım ağzının içinde konuşuyor ilgisiz intagramdaki altifligine güvenip gittim ama fos çıktı
Mervesmsek22 seri4270 şehir hastanesinde detaylı ultroson yapılıyor mu acaba veya devlette hangi hastane ve hangi branşa gidiliyor detaylı ultroson için
seri4270 Mervesmsek22 merhaba tıpta bana dediler ki üniversite hastaneleri ve Ali Kemal belviranlı yapıyor sadece dediler yani şehir hastanesinde yok sanırım peritanoloji ya da gebelik polikliğini var ayrı ona alıyorsunuz bir de 2 ay sonra ya veriyorlar erken gitmeniz lazım
Arifealkn Mervesmsek22 evet ben şehir hastanesine gidiyorum kontrollerime detaylı ultrasonuda orda yaptırdım ama radyalog bakıyoo isterseniz perinatologdanda randevu alıp yaptırabilirsiniz zaten asıl detaylı ultrasona perinatologlar yapar ama oraya kadın doğumcu sevkiyle mi yoksa direk mhrs den sıra alarak mı gidiliyo bilmiyorum beni doktorum gönderdi radyolog baktı onu söylüyüm
Mervesmsek22 seri4270 benim bugün şehir hastanesinde randevum vardı doktor 2 hafta sonra detaylı ultroson var dedi ama yoğunluk olduğu için soramadım ne yapmam gerektiğini mhrs ye baktım kadın doğum yönlendirmeden peritanolojiye randevu alamıyormuşuz
Aysebnem seri4270 rengin karatayli kadar yoğun olamaz canım ama o kadar yoğunluk nerden bilmiyorum anlamış değilim kimle konuşsam memnun değil
Aysebnem seri4270 şehir hastanesi için mi canım. Peki güzel ilhileniyorlar mi donucta detaylı önemli bı yatim saat sürüyor ya en az çok yogunsa 5 dk bakıp gönderirse diye korkuyorum. Sen kaç haftaliksin
Aysebnem Rbs5716 çok ilgili bir doktor ilk cocugumu onda doğum yaptım. Doğum esnamda tatil zamanı geldi doğuma giremedi ama iyi bir doktor
merveavcu Özel Konya büyükşehir hastanesine gittim detaylı ultrason ücreti 350 tl. Op.Dr. Müslüm Sarıkaya perinatolog kendisi ben memnun kalmıştım tavsiye ederim sakin bi doktor kızımın yüzünü net görebilmemiz için baya uğraşmıştı ☺️