Aysebnem Konyalı pek yok sanırım arattigim zaman eski gönderiler çıkıyor hep. Hangi doktora hastaneye gidiyorsunuz kaçıncı haftadadasiniz ve detaylıca nereye gidiyorsunuz😅
papatya-123 Aysebnem Medicana Hüsnü Alptekin. Ben de tavsiye üzerine bir kere gittim cinsiyeti orda öğrenmiştim doktor bey de iyi biriydi. Şansıma ameliyata gideceği için hızlı bir muayene oldu ama cinsiyeti öğrendik en azından 😊
sehrengiz_8 Aysebnem Ali acara gidiyorum kendi doktorum o olunca detaylıya da Ali hocaya gittim. Memnunum memnun olmadığım tek sıkıntı maalesef randevular ona da yapılacak bir şey yok anlayabiliyorum çok tercih ediliyor.
Ervasenaa fatime03 muayenelerde eşini yanına alıyorlar mı medova hastanesinde ? Bide ücreti ne kadar 😊
Mervesmsek22 seri4270 Fuat beyden memnun musunuz bende Azer hanımla Fuat bey arasında kararsız kaldım
Mervesmsek22 seri4270 şehir hastanesinde detaylı ultroson yapılıyor mu acaba veya devlette hangi hastane ve hangi branşa gidiliyor detaylı ultroson için
Mlkbrn Ayrıntılı için nereye randevu almamız lazım arkadaşlar aynı kadın doğuma mı bide özellerde ayrıntılı ultrason ücretleri ne kadar kaç haftalıkken yapılıyor ayrıntılı ultrason
Aysebnem Mlkbrn kendi doktorumuz yapmıyor o dalın uzmanları yapıyor uzun sürüyor genelde her hastanede de olmuyor
Ervasenaa Aysebnem 21+6 haftalığım dün gittim detaylıya medicana da Sibel özler e gittim fotoğraf vermedi sadece onun dışında güzeldi uzun süre inceledi herşeyini bebeğin. Doktor olarak da Nil okur a gidiyorum ondan da çok memnunum soru sormama gerek kalmadan herşeyi söylüyor 🥰
11mrv11 Ervasenaa detaylı ultrason ücreti ne kadardı acaba bende medicana ya gitmeyi düşünüyorum da 🥰
nurunhayali Ervasenaa benim doktor bazen alıyor koridor yoğun olmadığı zamanlar🥰 muayene ücreti 200 ₺ Eşin emniyet mensubuysa falan indirim oluyor 163₺
Aysebnem Ervasenaa bende Azer hanıma gidiyordum hem özel hemde eşimi almıyor. Pandemi süreci evet ama ben içerdeyken başka hasta almasi benim devam etmemi engelledi. Ücret 200 TL
Aysebnem Kizlar forum sürekli çıkış yapıyor bana her defasında şifre vs girmeye üşeniyorum. K.bakmayin. medovada olmuştum detayliyi ilk bebegimde şimdi ikinciyi bekliyoruz inşaallah hiç yazan soran olmamış merak ettim bende
Mlkbrn Aysebnem medovada yaptın ve 200 verdin fiyat olarak gayet iyiymiş canım kimileri 500 600 diyordu
kubraakbas Aysebnem azer hanıma zerre miktarı hakkım geçtiyse maddi manevi gerçekten helal etmiyorum benim 1 yılıma mâl oldu çocuk istemiyle gitmiştim en basit polikistiği göremedi ya da gördü söylemek istemedi yara dondurma rahim filmi vs vs oyaladı.. Ve dediğiniz gibi içeriye eş almayıp sıradaki hastayı alması da enteresan
Ismimyokk Aysebnem Bende şuan 18 haftalık gebeyim Azer hanima gidiyorum memnun kalmadiginiz baska bir sey varmi ona gore onlem alip dogum icin doktorumu degistireyim
Mersen Ben de Medicana da girdim Sibel hanıma yani fena değil çok konuşmasa da idare eder. Heralde 400 lira idi.
papatya-123 Mlkbrn 22. Hafta oluyor genellikle benim doktorum 22 dolmadan yaptırmanı tavsiye ederim demişti 21+4 gibi yaptırdım