minikumutlar Eyisa valla bilmiyorum ama. Sanki belime özellikle kuyruk sokumuma bıçak saplıyolar gibi sırtımda kasığımda hafif ağrı oluyo ve55 dkkada bir wc ye çıkıyorum
Secomo 5 hafta 5 günmüşüz 🐛 ilk kontrolümde kese oluşumunu tamamlamak üzereydi haftaya kalp atışını duyabiliriz dedi doktor çok şaşırdım bu kadar erken olmasına ..
Busray35 3+5 🥰 iki gün önce hafif silik çizgiyle öğrendim, bugün yine testi tekrarladım hala orada duruyor bakalım hayırlısı inşallah sağlıklıdır. 🙏 6. Haftamda ilk doktor muayenemi düşünüyorum
MerveeD Melis007 aynıyız sizinle 🙏 bejım de gecen haftadan beri mide bulantım var ve ilaç ta fayda etmiyor sürekli yatarak gecıyor günüm hersey kokuyor ve kasık sancıları oluyor
Semra007 tospikaskim henüz gitmedim kese için gideceğim Pazartesi.4+5 im şu an.Tsh 6 çıktı.bu da gebelikte tehlikeliymiş 2.5 altına indirilmesi gerekiyomuş muhtemelen dahiliye kontrolünde ilaç kullanacağım
tospikaskim Semra007 evet bende 5 küsürlü çıktı bi tane ilaç verdi dahiliye onu kullanmaya başladım bakalım nasıl ilerliycek
aysnrsvs Semra007 ben gebelik öncesi de ilaç kullanıyorum gebelik başlangıcında dozu artırdi doktorum bebeğin beyin gelişimi için çok önemli 😉
Eminedmr Semra007 7+2haftalik gebeyim bende benimde 5.700 çıktı aile hekimim bı ilac verdi 100 ama dahiliyeye gorunucem inşallah sağ saglim alırız kucağımıza evlatlarimizi
Kayranaz 1GamzeliAnne1 6+3 Fakat dün doktora gittim 5,5 dedi degiskenlik gösterebiliyormus olusumda. Kalp atısını henüz duyamadık. Keseyi gördük cok sükür. Kese bombos yuvarlak ilk gebeligim öylemi oluyor ilk dönemler iicnde bisey görmek istiyor insan 😂
Filee Kayranaz bende 6+1 de gitmiştim canım benimde boştu haftaya gidicem tekrar kese kac mm dedi size Dr
Bebegim2022 Kayranaz evet şuan boş ve yuvarlak bı görüntü 🤗 karından görünmedi henüz küçük olduğu için vajinal ultrason ile baktık.. ve 10 gün sonra tekrar gidip kalp atışları ni duyacaz inşallah 🙏🤗