mercimekveannesiiii [silindi] pazartesi 4874 çıktı kesemizi gördük bugün Ya artık betayla takip etmeyiz sizin kaçtı
MerveeD Catlakbiranne bebegınız doğdugu zaman cocugunuz 1 yasında olacak ablan ıle ben gıbı bakması zor ama Rabbım yardım eder ve ılerıde ıyıkı yapmısım dersıniz belkı. Bizim ablam ıle aramızda 1 sene 2 ay var ve ikiz gibiyiz kafanızı karıstırmayın gelecegı dusunun ınsallah hersey guzel olur
MerveeD Melis007 aynıyız sizinle 🙏 bejım de gecen haftadan beri mide bulantım var ve ilaç ta fayda etmiyor sürekli yatarak gecıyor günüm hersey kokuyor ve kasık sancıları oluyor
dnzm1 Bende 5+4 deyim hiç bulantım yok korkuyorum ilk gebeliğimde bu haftakarda bulantım oluyordu sizde durumlar nedir kızlar
MerveeD dnzm1 bizim 9+3 mide bulantısı 7. haftadan sonra basladı ve bu aralar cok fazla ılac bıle fayda etmiyor malesef
_meltem2 1GamzeliAnne1 5+5 haftalığım kanamam var kahverengiyken siyaha döndü yaşayan var mı doktor ilaç verdi ilac etki gösterdiği için siyaha dönmüş olabilir dedi
dnzm1 MerveeD gecer inşAllah bulantında zor ama olmayınca da hiç hamile gibi hissetmiyorum kaşınıyorum galiba😅
[silindi] mercimekveannesiiii Benim de 2.600 çıktı yarın tekrar vericem doktor folikasit de verdi inşallah baya bı yükselmiştir seninki benden baya yüksek maşallah
Bebegim2022 Kayranaz evet şuan boş ve yuvarlak bı görüntü 🤗 karından görünmedi henüz küçük olduğu için vajinal ultrason ile baktık.. ve 10 gün sonra tekrar gidip kalp atışları ni duyacaz inşallah 🙏🤗
tospikaskim Semra007 hemde nasıl gün içinde işyerinde masada uyukluyorum çoğu zaman eve gider gitmez kendim yatağa atasım geliyor çoğu zaman koltukta uzanıyorum ve çok kes nefesim yememeye başladı konuşurken yürüyüş yaparken nefes nefese kalıyorum sizde var mı nefes problemi
tospikaskim Semra007 çok fazla oluyor en çok uykusuzluk oluyor çok uyku geliyor ha birde en büyük sıkıntım hiç doymamam🤦♀️
igvescarim Kızlar benim de başım çok ağrıyor böyle aslında ağrı değilde kafam dolu gibi hissediyorum uyuşuk gibi benim gibi olan var mı ben kanda baktırmadım daha sadece testlerle baktım çünkü karantinadayım
Semra007 tospikaskim evet bunların hepsi fazlasıyla var saç dökülmesi,ciltte döküntü kuruluk falan da var.ilacı ne zmandır kullanıyosunz aslında size şu an fayda etmesi lazım