rhm01 Kizlar 7 haftalık gebeyim doktor OMEGA 3 verdi fakat aşırı miğde bulantisi yapıyor sizde OMEGA 3 kullanıyor musunuz?
Burcubuket Bsra19ogz bugun doktora gittim mide bulantısı için prilam yazdı cok iyi geldi sizde doktorunuza sorun isterseniz
Burcubuket keremveannesi benimde aynıydı bugun doktorum prilam verdi bulantı için rahatladım sizde sorun doktorunuza isterseniz
GizemSanmaz ayferekal bugün kalp atışını duyduk tehlike devam ediyor savrula bekliyoruz 😍🙏 iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏🙏
ayferekal GizemSanmaz amin inşallah 🙏 sag salim kucagımıza alalım biran önce dünyalar bizim olur valla dedigim gibi her ne olursa olsun pozitif ol hep iyiyi düşün iyiyi çagır derler 🦋🦋🦋🦋
Rum-1 Gizemgksnmz Gizemgksnmz çok güzel çıkmış maşallah Allah kucağınıza almayıda nasip eder inşallah 💕
Sevdam_90 Deleted27272 Bende de aynisi oldu baska yerde yemek yerken bisey olmuyordu ama kendi evine gelir gelmez kusmaya basliyordum. 13 +5 deyim su an daha rahatim insallah sende rahatlarsin 🌹
Deleted27272 Sevdam_90 iki gündür çok iyiyim inan daha dün temizlik yaptım o kadar mutluyum kussamda kuru bulantı hafifledi şükür enerjim yerine geldi 🙈 umarım başlamaz tekrar
Nazken M-naz90 benim bugüne kadar bulantım bile yoktu ama sabahtan beri mercimek baya yordu istifra felan var mı bişi sen de