Gamzekzz Leylasiva21 inşallah bizde bi sıkıntı olmadan kalp atışını duyarız. Heyecanla bekliyoruz salı gününü ☺️
SunaS Merves1 ben 9+5 deyim vermedim ama 1 kilodan fazlada almadım doktorum daha alırsın 12 haftayı geçir biraz bulantıların azalır dedi ama bakalım
SunaS kızlar birde birşey sormak istiyorum telefonumdan forumdaki yazışmalara dahil olamıyorum ama şuan bilgisayardan yazabiliyorum dah önce başına gelen oldu mu böyle birşey?
Hhande01 Emilyamir hamur işlerini, sağlıksız yiyecekleri, gazlı içecekleri bırakmış durumdayım☺️ Daha çok et, balık ürünleri ve süt ürünlerini tüketmeye başladım be bolca su içiyorum 👍🏻
Babemom Merves1 bu haftalarda normal vermemiz çünkü bebek de minicik, ilerleyen haftalarda illa alacağız henüz erken 🐣
DidemGuney Esranur6316 ben simdi 6.ayimdayim ara ara oluyor oda doktorum vucut deneme yapiyor demisti ufak ufak
Belirlenmedi Meryemtolga merhaba cnm bende ilk gebeliğimi 39.1 ken öğrenmiştim 3 hafta önce şuan 5 haftalık olduk çok şükür ❤️🌹
Halimeuzun 1GamzeliAnne1 Haticeyucakaya01 1GamzeliAnne1 22+1 yolu yarıladım sezeryan ilki ikinciye hamileyim
Nazken M-naz90 M-naz90 merhaba vanım benim doktorum 7,5 haftalık gel dedi aceleye gerek yok dedi sen kaç haftalıksın kuUm tüp bebekliler normal hamilelere göre haftası farklı ya ondan galiba
M-naz90 Nazken kaç haftalık olduğumu soramadım heyecandan 😊 25 eylülde transfer oldu dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu dün kontrole gittiğimde vajinal ultrason ile bakıldı kalp atışı vardı ama daha duyulmaz dedi ekranda gösterdi kalbini ☺️ Sizin ne zaman dı transfer benim hesabıma göre 6+2