Minmin Selenayylmz amin inşallah güzel haberler alıp sağlıkla ilerler ve kucağımıza alabiliriz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸
Papatyaytt Goncatrhn Bebde aynı hafta aynı gundeyim canm ilk haftalar daha yavaş geçiyor şu şimdi yine bı tık hizlandi son adet tarihiniz 10 temmuz gibi mi
FidanKizilcik Eteby anlaştık unutmam umarım malum kafalar çok karışık bu ara. Güzel haberlerinizi bekliyorum bende sizde unutmazsanız 🙏
Merves1 Babemom evet eşler öyle davranıyor ama midemiz bize o kadar ilgili davranmıyor inşallah geçer en kısa zamanda hamileyken herkes kilo alır ben veriyorum
SunaS Merves1 ben 9+5 deyim vermedim ama 1 kilodan fazlada almadım doktorum daha alırsın 12 haftayı geçir biraz bulantıların azalır dedi ama bakalım
Babemom Merves1 bu haftalarda normal vermemiz çünkü bebek de minicik, ilerleyen haftalarda illa alacağız henüz erken 🐣
Rum-1 FidanKizilcik Benim değerlerim ilk 70 le öğrendim 2 gün sonra 132 oldu 4 gün sonra 363 oldu doktor normal dedi ama en az 400 500 arası olması gerekiyodu heralde düşük çıkınca moralim bozuldu
FidanKizilcik Rum-1 ama doktor normal dedi öyle mi. sonuç olarak gelişen bişey var durma ya da gerileme yok diye hala umudum var
Hediye19 1GamzeliAnne1 5+2 ilk hamilelik duygusu içerisindeyim nasıl bi dönem geçireceğim diye merak ediyorum 26.yaşındayım ve çok heyecanlıyım