Meryemcan1997 Esranur6316 benim bulantım çok ve karnımda ade olduğunda nasıl sancı yapardı öyle ağırıyor arada
Esranur6316 Meryemcan1997 benim adet olunca sancim olmazdi zaten cok hafif bi sizlanma olurdu oda suan oluyor evet
DidemGuney Esranur6316 ben simdi 6.ayimdayim ara ara oluyor oda doktorum vucut deneme yapiyor demisti ufak ufak
basakerdvn dorukkusumunannesi benim beşinci haftalık daha ama benim sağ yumurtalığın yok ameliyatla aldılar hep solda ağrı hissediyorum birde ikiz bekliyoruz inşallah şimdi sağ yumurtalığın yok erkekse nerem ağrıcak batıl inanç bence canım 🥰sen yine de nasılistersen gönlüne göre olur inşallah mesela gebelikte saç kesilmez diyorlar çok saçma ama bende buna inanıyorum mantıksız oldugunu bildiğim halde inanıyorum silemiyorun kafamdan 🤭🤭
dorukkusumunannesi basakerdvn inşallah hayırlısı ile ikizlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız canım benim 😍 rabbim hepimizin gönlüne göre versin işte bende bilmiyorum ilkim ve herkes ne derse inanıyorm 😇🙈
kobracan0 5+2. Kese gözüküyor bizdede şuan sadece. Ama bugün koyu kırmızı renkte kanamam oldu malesef doktor iğne yaptı Şimdi diken üstündeyim ya yine gelirse diye 😞
Esranur6316 kobracan0 insallah olmaz dua et icini ferah tut sitres yapma kendine rahat davran inşallah sağlıklı gebelik gecirirsin. Sağ-salim kucağına alırsın bebeğini 😊🤲
Eteby FidanKizilcik Beklemekten ve takip etmekten başka bişey yapamayız dedi benim hafif hafif lekelenme oluyor bunun içinde progestan verdi daha bugün gittim zaten pazartesi bida gidicem
FidanKizilcik Eteby bir haftadır bende progrstan kullanıyorum. Lekelenme kanama yok bende şuan çarşamba tekrar gidicem bende. Umarım hepimiz için iyi şeyler olur 🙏
FidanKizilcik Eteby anlaştık unutmam umarım malum kafalar çok karışık bu ara. Güzel haberlerinizi bekliyorum bende sizde unutmazsanız 🙏