dorukkusumunannesi Tubilokko zararlı erken doğuma sebeb olur ve bebeğinin kalbinde sorun oluşabilir gelişmez kulanma ama kulancaksan da sabah 1 akşam 1 kulan tabi kulnmsn daha iyi 😌
Tubilokko dorukkusumunannesi evet onceden gelen alıskanlık doktorum gunde 5 tane ıcebılırsın dedı bende 3 tane ıcıyorum 😔
basakerdvn Tubilokko kist değil ama yumurtalığımda kansere sebep olacak hücre topluluğu var ama umursamıyorum doktoruma gveniyorum o yol haritamızı oluşturur.
ayferekal GizemSanmaz iyi düşün iyi olsun pozitif ol moralini yüksek tut allahın izniyle hiçbirsey olmaz 🙏🙏🙏
GizemSanmaz ayferekal bugün kalp atışını duyduk tehlike devam ediyor savrula bekliyoruz 😍🙏 iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏🙏
aslierkann07 Reyhanhnm bu tek bende var sanıyordum. Hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi ufak kasık ağrıları dışında 🙈
Zeynosss 5+6 yım. Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. 🤲 16 aylik da oğlusum var .ama yine de çok heyecanlıyım. 🥰😍
1dilaraca 1GamzeliAnne1 benim ikinci gebeligim ama ilkinde tecrubesizligime denk geldi birşey anlayamadım bunda daha bir stresli heyecanlıyım 6 haftaligiz daha 😊
Meryemcan1997 Esranur6316 benim bulantım çok ve karnımda ade olduğunda nasıl sancı yapardı öyle ağırıyor arada
DidemGuney Hafize3536 uyku konusunda evet ama ben asiri kasik agrisi cekmedim normaldi zaten doktoruma sordugumdada normal rahimle birlikte bebekte buyuyor demisti