DidemGuney EsraBaserAltan oldugunuz haftalarda cok normal ben ilk 3ay hic gozumu acamiyordum 🙂 annelik guzel duygu
DuruMiray 4+4 haftalık olduk yeniyiz benim 3. hamileliğim 2sindr hiç bulantı vs olmadı şimdi hafiften oluyo çoğalırmı ki 😞
Tazeanne0134 zeymoms ilk olunca öyle oluyor geçmiyor gibi ama 2.de bide önde çocuk olunca onunla ilgilen vs derken gün bitiyor daha dün gibi test yaptığım güngelsin minnak
zeymoms Tazeanne0134 haklısın benim tek uğraştım karnımdaki Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Yus 1GamzeliAnne1 1GamzeliAnne1 merhaba arkadaşlar, bugün kan tahlili yaptırdım 272 çıktı ve sabah hafiften kahverengi leke geldi peçeteye daha önce böyle bişey yaşayan var mı
Yus Yus Umutsuz_umutluu gittim doktora aslında kanda baktı ve progastron iğnesi verdi yarın tekrar gel dedi muayene falanda etmedi.
Babydream Yus canım hamilelikte hiçbir kanama normal olarak kabul edilmez geç olmadan doktora gitmeni tavsiye ederim. Dilerim ki inşallah bir sorun yoktur ❤️ Hayırlı olsun rabbim sağlıkla vaktinde zamanında kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻
Emsedem Babydream benimde kasık bel halsizlik hafif bulantım var iki gün öncede kahverengi leke geldi geçti ama benim belirtilerim bunlar
EsraBaserAltan DidemGuney Geçiyor ama değil mi hep böyle kalmıyoruz 🙈 Güzelliği tartışılmaz tabii ki 😍
Hafize3536 DidemGuney bende 4 haftalığım hiç gözümü acamıyorum bacak ağrım kasık ağrım beni benden aldı 😭
Yasmin_29_69 7+5 haftamızdayiz rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 gündüzleri çok iyi anlaşılıyor uz fakat akşamları mide bulantıları çok oluyor bebegim biraz yaramaz sanırım 🤗🤗
DidemGuney EsraBaserAltan geçecek insaallah.. uyku sizin ve bebeginiz icin gerekli.. tadini cikarin ❤️
Nursmom Kizlar benimde kasık ağrım ve bacak agrilarım oluyor 5 haftaligim daha yeni kese gözüktü doktor ilac verdi cok kasiklarin agriyorsa kullan dedi
pelinvebebisi Nursmom benimde sağ kasıgım com ağrıyordu doktor normal dedi sağ tarafından yumurtlamışsın ondan sağ taraf dedi bide uzan demişti ayağının altına yastık koyup yatabilirsin
kitapsever 1GamzeliAnne1 6+2 gunluk ikinci gebelik suan hangi gundeyim onu bile unutuyorum ilki gibi takip edemiyorum