Busray35 Eliiiiiffff geçmiş olsun , korkmayın bence inşallah sağlıklıdır miniğiniz 🥰 Allah hayırlı evlat versin 🙏
Nursmom Minikoalam Ben konakta firdevs hanima gitmek istiyordum yakinlarim cok memnun ve tatli bi insan, ama randevu bulamadik akademide arzu hanma gittim bidahaki ay firdevse alicam 🤗
Kumpr Bsranna34 regl gecikmem olmadan belirtilerden dolayı erken test yaptım çift çizgiyi gördüm. Ertesi gün bta hcg 138 2 gün sonra da 308 çıkmıştı. Ama bu değerleri regl gecikmem olmadan gördüm 🤲
Tazeanne0134 zeymoms ilk olunca öyle oluyor geçmiyor gibi ama 2.de bide önde çocuk olunca onunla ilgilen vs derken gün bitiyor daha dün gibi test yaptığım güngelsin minnak
DidemGuney Dmllale tüp bebek icin ciftlere destek oluyordu bizde seyirci olarak gittigimizde basvurduk.. ve sagolsunlar simdi son 3aya girdim
MerveeD Melis007 prilam Dr kullanıyorum ben 2 haftadır ama malesef ki yıne mıde bulantısı gecmıyor 2 gundur benımde kasıgımda sağ tarafım agrıyor malesef bende sürekli yatıyorum progestanı da duzenlı hep aynı saatte kullanıyorum
Melis007 MerveeD Allah m yardımcımız olsun inşallah 🙏tez zamanda ağrılarımız hafiflesin , bulantılarımız yok olsun gitsin bebeğmizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Aysegul5206 Honeyinci plansız bi hamilelik oldu benimkisi erken oldu yani şok içindeyim hala hazmedemedim sanırım ondandır belki de
Honeyinci Aysegul5206 muhtemelen ondandir o zaman. Zaman ver kendine yavastan kabullenirsin bu durumu😊 icindeki mucizenin gelisimini gördükce alisirsin