Melis007 MerveeD bana folikasitten başka ilaç vermedi ama mide bulantısı için istiycem çok midem bulanıyor çünkü bişeyler yiyemiyorum kasık agrısı ilk haftlar çoktu bende gecti ama bu hafta yine başladı sürekli yatıyorum
MerveeD Melis007 prilam Dr kullanıyorum ben 2 haftadır ama malesef ki yıne mıde bulantısı gecmıyor 2 gundur benımde kasıgımda sağ tarafım agrıyor malesef bende sürekli yatıyorum progestanı da duzenlı hep aynı saatte kullanıyorum
Sezen92 Ceydaatacakyuz hayır doktor dediki 5.ci haftada görürüz dedi daha göremedim önümüzdeki hafta inşallah
mercimekveannesiiii Minikoalam nedendir bilmem ama hamile olduğumu bilmediğim zamanda ara ara sol kasığımda ağrı vardı çok dayanılmayacak kadar olursa ve kanama varsa riskli onun dışında kasık ağrısını normal kabul ediyorlar
Burcutasan Harleyqueen Aynen canım istersen daha geç git çünkü sonuç olarak ultrasyon da işın alıyor çok fazla ultyasyona girmekte iyi bir şey değil Ben de şöyle düşündüm bir 10 gün sonra gideyim hem kalp atışını duyalım hem keseye görürüm inşallah
Harleyqueen Burcutasan Teşekkür ederim canım benım inşAllah saglıklı bı sekılde kucagımıza almak nasıp olur hepımız ıcın🙏🏻
mercimekveannesiiii Minikoalam korkmayın bende yeniyim kanamanız olmadıkça kasık ağrısı bebek yerleşiyor rahim büyüyor ondan
[silindi] mercimekveannesiiii ayy çok teşekkür ederim eminim sende çok iyi birisin ve gerçekten çok iyi niyetlisin. Sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez 🤗🥰🥰😍😍
mercimekveannesiiii [silindi] en önemlisi o tabiki 😍 sağlıklı olsunlar ilk bebiş zaten çok kıymetli çok ❤️
[silindi] mercimekveannesiiii aynen öyle Allah hayırlısını versin sağlıklı olsunlar en önemlisi bu canım