Mormenekse34 Burcutasan 5+1 ben de, ctesi randevum var insallah buyumustr noktacik gibi gormustu en son🍀
Esrapry Burcutasan zaten kana bakmadan ultrosanu eline bile almadı doktor ben hamileyim ded inanmadi bana bence🤣 HCG çıkınca aynı gün gene çağırıp bakti
Adsem Cicibiciiii rabbim inşallah hayırlı haberler duyurur canım benim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 💓🤲
Esrapry Burcutasan Yok sonra gördü keseyi hatta kendi dedi görmeseydim ederdim ama sıkıntı olmadıkça alttan bakmicam şuanda bir sorun yok dedi
mercimekveannesiiii [silindi] pzartesi buysa şuan emin ol 6000 olmuştur 🌸 artık görebilirsiniz yavaş yavaş 🌸😍
mercimekveannesiiii Busrack22 tabi ben 134 le öğrendim 411 çok güzel sağlıkla kucağınıza alın annesi 🌸 arada kan verip kontrol edin düzenli artıyor mu
mercimekveannesiiii [silindi] sizi anlıyorum herşeyde bir hayır vardır ama ben hissediyorum güzel sonuçlanacak 🌸 önceki düşük kaçıncı haftada olmuştu
[silindi] mercimekveannesiiii 3 haftalikti zaten öğrendiğimde 4. Haftada düştü sagliksiz gebelik dedi doktor😞
Burcutasan Mormenekse34 Ben birkaç gün daha bekleyip gitmek istiyorum sürekli oturasyona girmekte sakıncalı biliyorsunuz
Mormenekse34 Burcutasan gelisimine bakmak icin tekrar cagirdi, kese gorunurse 2 hfta sonra gidecgm nasip Ultrasona karnimdan bakti sakincasi olurmu
mercimekveannesiiii [silindi] şuan 5 haftadasınız 🌸 güzel şeyler olacak hissediyorum ve sizi tanımıyorum ama tatliş bi kızınız olur inşallah 🌸🌸 çünkü ilk çocuğu kız olan anneler hep şanslıdır 😍❤️
[silindi] mercimekveannesiiii ayy çok teşekkür ederim eminim sende çok iyi birisin ve gerçekten çok iyi niyetlisin. Sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez 🤗🥰🥰😍😍
Harleyqueen Burcutasan Aynen bana ıste 631 çıkınca cumaya randevu verdıler hemen anlamadım bende zaten dun gozukmemiştr kese 2 gun sonra kese nasıl gozuksun dıye dusunuyorum bende
Burcutasan Harleyqueen Aynen canım istersen daha geç git çünkü sonuç olarak ultrasyon da işın alıyor çok fazla ultyasyona girmekte iyi bir şey değil Ben de şöyle düşündüm bir 10 gün sonra gideyim hem kalp atışını duyalım hem keseye görürüm inşallah