Humus PrensesFiona evet sabah cıkarırsan gun ıcerısınde yedıklerımı cıkarmıyorum ama hep çalkantılı bir mide 🤣
Lulikli Humus Benim de aynı oluyor canım. Önceden her gün istifra ederdim bu şekilde. Şimdi öğürme devam ama istifra haftada 1 falan oluyor çok şükür 🤲🏻 İlaç kullanmıyorum bu arada
Smr10 Benimde sabahlari sari sari geliyor 😢 5.haftamdayim daha yeni basliyoruz sanirimm. Ya kusarken karnımız kasiliyorya korkuyor musunuz ?? Ben cok korkuyorum bide cok ogurmemeye bak dediler ama elimde degil ki. Bi sknti yaratmaz insallah
Naziko Bende bu sabah ilk defa kustum ve tam dediğiniz gibi safra kustum 6+4 üm umarım geçer yoksa böyle hayat çook zor gerçekten gün içinde sürekli bulantım var kusmamak için kendimi sıkıyorum. Ne iyi gelir tavsiyeniz var mı?
ecemnas88 Haftadayım ilacım bitmişti haftasonuna denk geldi kendimi deneme fırsatı olur bana da belki bulanmıyor boşuna içmiyeyim dedim ama o bir gün nasıl geçti bir sorsanız tekrar başladım prilam olmadan günüm çok kötü geçiyor ne yazıkki ☹️
FatihBatur Humus safra safra 🤦♀️ Bi ara o kadar çok safra kusuyordum ki karanlıkta görmedim ağzım aşırı acı tat geldi kan kusuyorum falsn zannetmiştim