Humus SabahlArı uyanır uyanmaz yeşil yada sarı su gıbı bısey cıkıyor. Sızınde oluyor mu , normalmı yoksa mıde rahatsızlıgıbimı anlamadm ?
Syda01 Humus prilam ictim aksam yatmadan bir de gündüz az az sık sık yemeye çalış mide bos kaldıkça daha cok istifra edesin geliyor
Humus Anne74 sizde de her sabahmı oluyor , ama onu sabah cıkarmazsam gun ıcerısınde daha kotu oluyor mıdem , ilaç kullananlar var mı merak ettım..
Anne74 Humus benim bulantılar yeni başladı ama yıllarca mide gastirit sorunu çektim çok iyi biliyorum. Boş olunca safra suyu geliyor. Geceden ye öyle yat. Leblebi filan tüket
Mavi34 Humus 36 haftaligim hala bende durum aynı. Arada çıkaramadığım gün daha büyük.eziyetle geçiyor. Kırılan her gece 2 tane içmeme rağmen durum degismiyor
Durubebegim Humus bendede oluyordu ilk aylarda o gelince çok rahatlıyordum Zefor diye ilaç alıyordummsabah aç karınla
Humus Syda01 prilam içtiğinde kusmanı bulantını onluyor mu , doktora yazdırablırım bır dahakı konstrole gıttgımde..
PrensesFiona Humus 5 ay boyunca o sıvı her sabah çıktı benden ki hala ara ara devam ediyor normal canım. Sabah aç karnına midemiz bulanıyor.