Nimetttt 21+1iz kızımla , tabi 21+6onden gidiyoruz gelisimi önde gitmesi de doktor iyi beslendiği için demisti , hic bulanti kusma yasamadim doktor şanslı ailelerdensiniz demisti 6+4ve 7+4ilk kontrolde, sabahları esimi ugurlar kahvaltimi yaparim sonra 8 de yemeklerimi hazirlarim , eger o gun yemegim yoksa once yemek ve corbami yaparim sabah corbami icerim sonra oglwne dogru kahvalti ediyorum 2 dilim 1 ya da 2 yumurta (hergun mutlaka peynir ve yumurta oluyor)2 dilim peynir zeytin yesillikte ekliyorum bazen brokoli vs ,ca y su ya da süt ile yapuyorum kahvaltıyı sonrasında meyve ve kuruyemiş yiyorum öğlende de makarna vs turu şeyler canım ister yaparım yanina da ev yogurtu mayaliyorm 1 2 bardak ayran içiyorum ya da patates vs kizartip yoğurtla yiyorum gün içinde yine meyve tüketiyorum akşam da çorba yemek salata ayran vs şeklinde yemeğimi yiyorum sonra kahve c ay , balık tavuk kırmızı 3t tüketiyorum eşimle ikimiz mutfakta hazırlarız eşimde mutfaktan anlar , balık tutmaya gideriz tuttuklarimjzi hazırlar yeriz ya da dışarıdan da alırız, 60 ile hamile kaldım sıcakta 58 e düştüm sonrasında 60 a çıktım suan 62 yim doktor ideal demisti , gün içinde 2 2.5 lt su içiyorum bazen 1.5 oluyor üzülüyordum icemediğim için o zaman aklimda acaba bebege zarari oluyormu diye dusunurken okudugum doktor kitabında cevabı buldum amniyo sıvısına etkisi yokmuş, bize daha çok faydası varmış gun de 2 lt içmeye çalışıyorum