Nimetttt Hanımlar mide bulantisindan cok yemek yiyemiyorum ekmek arasi kasar muz süt meyve felan yiyorum siz nasıl besleniyorsunuz bebeğim besisiz kalmaz dimi 🙏💜
YeniAnne000 Nimetttt 12+1 benim de ama en son ultrasona göre 13+0 😄 Mife bulantım benim de çok fazla umarım beslenebiliyorlardır sizin cinsiyet ne 🥰
Nazliefe Nimetttt 23+5 günlük olmasına rağmen hala adam gibi insan gibi yemek yiyemiyorum. Bende de çok sıkıntı var yemek konusunda kaynanam gelsinde bana bol bol yemek yapıp versin yeyim 😂yoksa oğlum cılız gelir dünyaya
Ozlem_2258 Nimetttt Bende 13+2 deyim şuanda bile bulantım var sinir geliyor bazen üstüme 😅 Haftadan sonra bulantım başladı umarım azalır artık .
Miramm2601 Bende 14 haftalıgım canım hiç bişey istemiyor tek kahvaltılık yiyorum o da doymak için .cinsiyeti de bugün öğrendim kız dedi doktor 🤗
kamanoss58 Miramm2601 bende 14 haftalık hamileyim aynı sizin gibiyim yemek yiyesim gelmiyor bulantılarımdan dolayı hatta vitamin ilaçlarımı bile içemiyorum doktor korkma ama yemeye çalış dedi o senden beslenir dedi. Benimkide kız bu sene kız senesi galiba 😁 ikili tarama testini yaptırdınız mı
Miramm2601 kamanoss58 yapmadım doktorum da istemedi ilk kızımda da yapmamıştım 🤷🏻♀️Benim etrafındakiler de erkek senesi diyordu bide oğlum demiştim ama kızıma kız kardeş geliyormuş 🤗🤗
kamanoss58 Miramm2601 bende yaptırmadım da niye yaptırmadın falan diye söyleyenler oldu bir sorayım dedim
kamanoss58 Miramm2601 hayırlı olsun bu arada ☺️ İnşallah bulantılarımızda geçerde sağlıkla doğarlar 🤲🏻
Hilalbasak Kizlar sabredin 16 . Haftalarda geciuor o dedikleriniz. Ben neler cektim o haftaya kadar .Cok sukur simdi 26. Haftamdayim balayi donemi basladi😀😀
kamanoss58 Gzm23 yok ben ikili test yaptırmadım ama benimde 12 haftalıktı ben sormadan söyledi doktor
Polenpolen52 kızlar doktor a 10 haftada gıdıcem, ama 11. hafta ıkılı tarama testı oluyor dımı sizce 3 hafta sonra degılde 4 hafta sonra gıtsem doktora olurmu, en azından gıdınce ıkılı tarama testını falan belkı yapar