Ela2021 Ilkayy sağlıkla kucagına al inş. Çok şanslısın banada dua et olurmu bende tüp bebek tedavisi görüyorum😔
Funda2735 Ilkayy benimde Perşembe günü canım Benimde sezaryen Dualarım seninle rabbim göz açıp kapayana kadar geçirsin ağrı sızı vermesin inşallah
Fundal Maşallah Allah bir an evvel kolaylıkla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de o günü sabırsızlıkla bekliyorum
Deryakb Ilkayy canım ben de bugün doğum yaptım mümkünse uyu uykular haram oldu şarkısı ile odada geziyorum ☺️
Ilkayy Ela2021 amin inşallh canım doğuma girerken herkese dua edicem İsteyipte olmayana. Bekleyen herkese allahım kucağını doldursun 🤲
mucizebebek03 Ilkayy heyecandan uykusuzluk neyseki herşey bitiyor yarın bebişinin cennet kokusunu içine çeke çeke güzelce uyursun 🥰🥰darısı da bize bize de çok dua et cnm
Dilekcnkn Ilkayy Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bende uyuyamadım alarm kurdum yatarım diye sen tut alarm saati uykuya kal 😂😂 az daha geç kalıyordum gece hiç uyumadım sabaha karşı dalmışım