S02_ Aysunss sağol kuzum ayy aynen hayırlısıyla inşaallah uyku düzenim yok rahatım yok beklemedeyim 🤷🏻♀️😩 şükür yinede halime
Aysunss S02_ Bende biran önce bitsin hamilelik istiyorum zor geçiyor benimde ama bi şekilde geçiyor sağlıkla gelsinler de artık unuturuz😊
Guneyinannesi1 Aysunss ben iki farklı doktora gidiyorum biri özel sağlıkta Nihat gül digeri özel klinik hande yurtsever doğumumu hande hanım gerçekleştirecek büyük ihtimal kafama göre hangisi ucuzsa ikiside iyi doktor 😀
gamzenurgnk Aysunss özel sağlıkta bilmiyorum ancak özelde Filiz Saylan a gidip özel sağlıkta doğum yapanlar var doktor 3 hastane ile çalışıyormuş Egekent, Tekden, Özel Sağlık diye biliyorum
gamzenurgnk Aysunss benim eşim de bayan olmasını istemişti ilk odakta bir doktora gittim memnun kalmadım sonra Filiz Saylan a gitmeye başladım çok da memnunum oldukça ilgili
Aysunss gamzenurgnk Filiz saylanı duymuştum ona gidebilirim aslında özel kliniği olanlar biraz daha pahalı oluyor ama muayene ücreti ne kdr verıyorsnz
gamzenurgnk Aysunss 300 TL veriyorum canım 21 gün içerisinde bir daha kontrol yapıyor bir muayene 1 kontrol şeklinde ayda 2 kez bakıyor