Guneyinannesi1 Aysunss ben iki farklı doktora gidiyorum biri özel sağlıkta Nihat gül digeri özel klinik hande yurtsever doğumumu hande hanım gerçekleştirecek büyük ihtimal kafama göre hangisi ucuzsa ikiside iyi doktor 😀
Aysunss S02_ Memnun musunuz peki ilgileniyor mu bende cerraha gittim 1kez fakat memnun kalmadım sanki yeni doktor arayışına girdim
Rumeysaclp Hamileligimi bugün öğrendim daha öncede Mehmet gencere gidiyordum tekrar ona randavu aldım , ama aklımın bir köşesindede deva Hazar var 😇
S02_ Aysunss bana olduğum hastanede Suna Yazıcı’yı ve Mehmet Gencer’i çok önermişlerdi eşim erkek istemeyince Suna hanımı tercih ettim 35 haftalığım şükür şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım memnunum tavsiye edebilirim
Rumeysaclp Aysunss ben Mehmet genceri öneririm insanı rahatlatiyor anlatımı ile relax bir doktor kendisi
gamzenurgnk Aysunss benim eşim de bayan olmasını istemişti ilk odakta bir doktora gittim memnun kalmadım sonra Filiz Saylan a gitmeye başladım çok da memnunum oldukça ilgili
Aysunss S02_ Bende 26 haftalığım ilk gebeliğim o yüzden doktorlar hakkında pek bilgim yok duyduklarım var fakat kararsızım cerraha gittim eski geldi bana bebeğimi net bile göremedim ekranda teknolojileri çok eskiydi sanki randevu saatimde giremedim vs.hoşuma gitmedı
S02_ Aysunss anladım ben tavsiye ederim yinede bi kez git gör ortamı doktoru falan fikir edinmiş olursun en azından
Aysunss S02_ Geçen sene o doktora başka bir sebeple gitmiştim adını siz söyleyince hatırlayamadım şimdi baktım o doktormuş açıkcası hoşuma gitmemişti
S02_ Aysunss ımmm hadi ya olabilir bayan olarak da başka cerrahta melek hanım varmış onunda ismini çok duymuştum onun haricinde başka bildiğim bayan maalesef yok
Aysunss S02_ bende melek hanıma gittim doktor iyiydi fakat dediğim gibi hastane eski 1saat bekledim randevum olmasına rağmen devam edip etmemekte kararsız kaldım
Esma00 Ben egekent hastanesine Mehmet Gencere gidiyorum memnunum 👍 kadın doktor isteyenler Ayşe seçil öneririm ama sıra alması zor