Lavantakokusu g4mze sitcom tarzı birşey düşünürsen How i met your mother Friends Modern Family öneririm
Gmzsf g4mze aşk 101 The witcher The 100 Vikings Game of thrones La case papel Walking dead Stranger things Locke key Gibi bir çok dizi var netflix de hepsinide severek izledim 😂
ilkgozagrimhavinim g4mze evet bazen sıkıyor bende 9.sezondayım artık bazı bölümleri çok uzatmışlar ama yinede çerez gibi dizi🤩 bir de prison break👌🏻 izlemediysen bayılıcaksın. La casa de papel aynı şekilde
g4mze MerveNur- başta çok saçma geldi ama eşimle bittiğin üzüldüğümüz dizilerden biriydi. Ben beğendim bazı sahneleri çok iyi.
Black-34 Lacasada papel Squid game 8.koğuşta ki mucize Annemin Yarası (çok güzeldi) Kalifat Uçurtma Avcısı Herşeye evet (aile filmi) Talihamı öyle bir film vardı çok güzeldi talihah mı ne adını unuttum
kalpatisi_ g4mze kesinlikle harika bişeydii en son ki bölüm de bayağı bi şaşırmıştım seviyodum üzülüyodum ben amcaya yaaa 🥲😅😅
MerveNur- g4mze ay benimki de başını beğenmezse izlemiyor şimdiki dizimiz bitsin bakarız olmadı 😊 biz de flower of evil var ona bayılmıştık unutalım da yeniden başlayalım diyoruz geçen seneden beri tavsiye ederim 😂
g4mze MerveNur- ozaman size başından saracak bi dizi önereyim. Van helsing. Ha birde lupin var çok iyi oda la casa de papel gibi konusu uzman hırsız.
Fasulyeninannesi1 You izliyorum ama 3. Sezon cok sikici geldi bana. Son zamanlarda yemek yerken vs izlemelik dizi bulmak zor olmaya basladi
g4mze Fasulyeninannesi1 Van helsing yemek yerken izlemeye başlamıştım. Bi oturuşta iki sezon bitirdim. Tavsiye ediyorum 👍🏻👍🏻🤗
portakalcicegii Fasulyeninannesi1 3. Sezon son bölüm çok iyi geldi bana. Diğer bölümlerde bende çok sıkıldım 😒🧡
MerveNur- g4mze la casayı zaten izledi o lupini de izlemiş bi ara ben yokken 😂😂 diğerine bakalım bugün 😍
portakalcicegii g4mze Squid game You Orphan black ( pek bilinmiyor ama muhteşem ) Black mirror La casa de papel The walking dead I am mother Gözlerinin ardında Bunlar geldi aklıma😂😂