Leylakkk Aleynaaa61 evet bebis haftasina gore onde gidiyor canim gecen haftaki kontrolde 1830 gramdı 🤭
Damli Aleynaaa61 14 haftalık ilk gebeliğimde 17 kg almıştım ama eksi falan yoktu 😅 doğumdan sonra bir hafta içinde gitti hepsi ama
Eylul_2 18+2 ilk 3 ayda 5 kilo verdim şimdi 3 unu tekrar aldım ikinci doğumum olacak inşallah ilkinde toplam 10 kilo ile tamamlamıştım
yerimseniben34 17 haftalık olcaz bizde 60kilodan 56 düştüm geçen tartım 57olmuştu kaç gündür hastayım bişy yiyemiyorum zayıflamışımdır yine :(
Sessizprofil Aleynaaa61 18 haftaya giriyoruz daha hiç almadım. İlk gebeliğimde çoook almıştım bu yüzden dikkat ediyorum.
Aysekrtl aygnaygn hamilelikten önceki beslenme şekli ile aynı hamileyim diye ekstra bisey yemedim önceki gibi aynı bebegin kilosuda haftasına göre iyiydi en son😊
aygnaygn Aysekrtl ne guzl yaa bende de açlik hissi cok oluyor sabah gece 3 4 de açlık la uyanyrm resmen :)
yikikamazonlu Aleynaaa61 17 haftalığım -5kiloyla giriyorum haftaya :) 72kilodan 67ye düştüm daha iyi oldu :)))