Denizyildizii Aleynaaa61 20. Haftaya kadar hiç almadim 20 den sonra hızlıca almaya başladım. 30 dan sonra yine kilo alımım durdu. Şuan 37+2 yim 10 kilo aldım toplam
Handan_65 Aleynaaa61 Ben 72 kaldım şuan 21+3 74 olmuusmn 2 kilo qldim İlk 3 ay 4 kilo verdim Insallh biyle aylik 1 birer kilo alırım da fazla sismem
nurunhayali Bende 17 haftalığım 70 kiloyla hamile kaldım 67 ye kadar düştüm şimdi tekrar 70teyim bundan sonrası Allah kerim😅
Mamasita 74 le hamile kaldım şuan 79 um 19 haftalığım bu arada yarın kontrolüm var doktorum kızacak ama napalım ikiz yani normaldir herhalde kendimi avutma çabalarım 😂😂 inşallah kilo almam durur 🤦🏻♀️
EylulAsyaa Aleynaaa61 bende 59la hamile kaldım şu an 24+1 haftalık 64 kiloyum. Doğuma kadar toplam 10 kilo almak istiyorum daha fazlasını almam umarım. Boyum 1.75 doktorum 14 kiloya kadar alabilirsin demişti bana.
Aslylmz 19+4 haftalıgım 69.5 la hamile kaldım 67 ye düştüm şimdi verdiklerimi geri aldım kaldıgım kiloya artı 2 kilo aldım 71.5 Allah kerim 😂
Aleynaaa61 Aslylmz bende kilo verdim15. Hafta bitti 16. Haftalık olduğumuzdan beri kilo alıyorum her gün😂🥲 aslında yoğun çalışıyorum metabolizmam hızlı ve her zaman yedigim kadar yiyorum aşırı yemiyorum
Leylakkk Valla 30+1 deyim 15 kilo aldim nasil aldim bende bilmiyorum tatli yemiyorum hamur isi yemiyorum, ekmek gunde 2 3 dilim anca yiyorum ama yinede aliyorum anlamadim
alyaninannesi2 Leylakkk ay bende 30+3 15 kilo aldım ne yapcam bilmiyorum ama ben yiyorum durduramıyoeım kendimi valla
efsaneeozgee haftadayim 6 kilo aldim 24 te kontrle gittigimde ayda max 1 kilo almalisn dedi doktorum umarim bu ayi firca yemeden atlaticam bu arada 88 le hamile kaldim su an 94 um