Merhaba kızlar bende doğurdum 😃 bir normal doğum hikayesi sizler için , cumartesi günü kontrolümüz vardı sabah kahvaltı yapıp gitmeme rağmen nstde hareketleri çok iyi çıkmadı tekrar Bişeyler yedim ve nstye girdim yine aynı ve doktorum hemen yatış dedi kızlar eger hareketlerinde azalma hissediyorsanız sakın ihmal etmeyin derim neyse öğlen saat bir oldu tabi odadayım hemşireler ebeler birseyler yapıyorlar ilk doğumum hiç birsey bilmiyorum ne yaptıklarından bi haberim 😂 suni sancıyla başladık tabi ilk yarım saat bişey hissetmedim sureklı kontrol yapılıyor sancılar artmaya başlayınca ebem suyumu patlatıp bebeği kendisi kanala doğru çekti evet doğru duydunuz ebem yerleştirdi resmen bebişimi😂 2 cm açıklık oldu tabi 5 cm ve saat o sırada 3 e geliyordu duşa girmemle beraber 7 cm oldu ve doğumhaneye alındım kızlar inanın doğum hane bölümü çok daha kolay inanın doğumhsneye indikten sonra sadece 1 saat surdu kızımın gelmesi ❤️ Benden sizlere en büyük tavsiye doktorunuzun hangi ebeyle çalıştığı ve ebenin doğum hikayeleri inanın bana doğumu yaptıran ebe doktor degil doktor son 20 dakıka önemli herseyi ebe yapıyor o yüzden tavsiyemdir ebenizle tanısın mutlaka sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim