Dilaraa1 Selime28 burun tikanikligi mi ? Evet hamilelikte olabiliyor dedi burun içi mukozaları sisiyormus ben hiç böyle olduğumu bilmem berbat bisey
Selime28 Dilaraa1 him bi öneri verdimi ben buhar makinası calistiriyorum gece geçici de olsa fayda sağlıyo sanki
Ceysii01 merakliblog sende yaşadinmi 😬 Allahimm herkes bulanti vs şikayetler diyo ama benim bitip tükenmeyen agrilaarimmm var yarabbi bu nedir erken zamanda basladi valla
nslhnyldz Dilaraa1 siz bide 9. Ayı görün 2. Trimestere mumla ararsınız 😀 şu an uykusuzluktan gebercem 🙄
Eylul2797_ Dilaraa1 yaa gercekten o yüzden gecen biri yazmıs saga yatmak ölü doguma mı neden olur gelde korkma öyle bisey tabiki de olamaz ama aklımızda yer alıyor tedirgin ediyo
nslhnyldz Dilaraa1 hepimizin inşallah ☺️ Allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hızlıca geçsin zaman 🌸
Aselinkooo Dilaraa1 aynen öyle canım hamilelik ayrı zor doğum ayrı büyütmek ayrı, eğitmek ayrı Rabbm kolaylık versin hepimizee😍
Dilaraa1 Aselinkooo amin Allah isteyen herkese nasip etsin bizde sağlıkla kucağımıza alalım insallah 🙏❤️
Dilaraa1 Selime28 burun bandı deneyeceğim son olarak içime sıkıntı geliyor zaten panik atağım nefes alamıyorum sanıyorum 🙄
EsengulC Eylul2797_ ben dönüyorum sürekli hamilelik öncesi sağa yatıyordum alıştım zaten sırt üstü yatamıyorum şuanda 15haftalığım daha ama sürekli dönüyorum sağa sola genelde gecelerim bölük pörçük uykum
Eylul2797_ EsengulC ya bende sabah kalkınca ne tarafa yatmıs san o taraf bacaklarım kolum kalcam tutulmuş oluyo sagada yatıyorum ama cok degil
EsengulC Ceysii01 benimkide ilki tüp bebekti 4 aylık olduktan sonra başladım ben egzersize zaten genelde ilk 3 ay düşük riski olduğu için sonrasında doktorunuz onay verirse yapabilirsiniz