Selime28 Dilaraa1 aynı şikayetler bendede var burun tıkanıklığı hazimsizlik bide kafami kaldıracak gücün yok sanki 20+1
merakliblog Dilaraa1 hahahahaha kimisi şanslı anacım🙈 23e kadar bulantım devam etti şuan 26yım hala koku hassasiyetim var, bir de kasık ağrısı ve mide yanması başladı. Tünelin ucu hiç aydınlık görünmüyor😂
Dilaraa1 Hsrt1 ama benim şimdiden sıkıntılarım var yandım :)) yanlarım agriyor sırtlarım mide yanması hazımsızlık vs 🙄
Hsrt1 Dilaraa1 ara ara o donemlerde bendede olmustu. Ama gecmisti zorlamadi. İnsallah senin de gecici olur
Dilaraa1 Eylul2797_ abartma abartma öyle şey olur mi o pimpiriklik bende de var panik atak hastasıyım bide 🙄
Selime28 Dilaraa1 ben doktora sormadım hamilelikle alakalı olduğunu düşünmemiştim siz sordunuzmu acaba
Tazeanne0134 Dilaraa1 ay valla ben14+0dan 32-33 haftalık olasıya kadar çok rahattım sonrasında baya zor olgu hele 37-38-39 olduğum zaman daha çok zordu hic uyuyamıyordum falan ama ondan önce ufak tefek ağrılarım oluyordu onlarda çok normal
Tazeanne0134 Dilaraa1 valla yaşarken geçmiyor gibi ama kendimden biliyorum ama bu hamilelik daha hızlı olacak gibi
Petyynut Dilaraa1 bu durumda kişiden kişiye göre değişen bir şey bence kiminin ilk trimesterı kötü geçmiyor kiminin 2.veya 3. belli olmuyor
Oguzmine 11 haftalığım ne bir bulantı ne bir koku hassasiyeti galiba çok şanslıyım😁 ben balayını 1.trimesterda da yaşıyorum 😂bir maşallahınızı alırım 😍
Aselinkooo Dilaraa1 ilk gebeliğimde balayı falan hiç görmedim desem yeridir 🤣 9 ay çektim baya zordu. İnşallah geçer sizinki okadar sürmez
Dilaraa1 Aselinkooo insallah 🙄😂 boşuna dememişler valla cennet annelerin ayakları altında diye cok iyi anlıyorum
Deletedmom_7156 Dilaraa1 banada hep öyle dediler ama balayi yaşamadık biz 25 haftadayiz bitirmek üzereyiz haylen ayni
Dilaraa1 Selime28 burun tikanikligi mi ? Evet hamilelikte olabiliyor dedi burun içi mukozaları sisiyormus ben hiç böyle olduğumu bilmem berbat bisey
Aselinkooo Dilaraa1 aynen öyle canım hamilelik ayrı zor doğum ayrı büyütmek ayrı, eğitmek ayrı Rabbm kolaylık versin hepimizee😍