annesinin_beybisi cahillesohbetikestim valla ben 1 kere dantel ördüm 1 tane boncuk işi tulbent 1 tane patik 1 etamin seccade herseyden bir tane denedim acemi işi 😃
annesinin_beybisi Nermin70 canım el becerim olsa malzeme alıp hem çevreme hem kendime yaparim ama açıkçası çok guvenemiyorum hani sadece bu oyuncağı yapip bırakıyorum ama bilmiyorum ya herhalde almayacağım kimse yapamamis alanlar😃
Acemi_anne61 annesinin_beybisi bende sadece zincir çekmeyi biliyordum onu bile unutmuştum. Amigurumi kitinin kitapçığı biraz karışık oluyor ben ilk YouTube dan amigurumi tavşan videosu izleyerek kendim ördüm. Elim alışınca da o kiti alıp ördüm. Ama baya sabır istiyor
annesinin_beybisi Acemi_anne61 youtubede örenler 1 günde bitiyor diyorlar belki de onların eli alıştığı icindir
Acemi_anne61 annesinin_beybisi yoo pahalı değil deneme için bence alın iki renk en basit hangisi geliyorsa başlayın. İnsan başlayınca zaten bırakamıyor bir an önce bitsin istiyor hemde vakit geçiyor🌸😊
portakalcicegii annesinin_beybisi ama yinede denemek istiyorsan dene YouTube da çok güzel şeyler var 😂