annesinin_beybisi kızlar alıp ören var mı nasıl duruyo pek el becerim yoktur alsam yapabilir miyim ki ?
cahillesohbetikestim annesinin_beybisi hiç anlamam bu işlerden bime gelenden aldım denemek için ama yapamadım başlayınca kolay gibi geldi ama devamı gelmedi evde duruyor öyle 🤣
mutlugebeee annesinin_beybisi ben bim’e gelmisti aylar önce ordan almıştım ama kendim el becerim olmadığı için teyzeme yaptırdım gayet güzel oldu😂
annesinin_beybisi Yzaman bende etamin ve ipler var lisedeyken seccade işlemiştim ordan kaldı ama kanaviçe yok internetten kanaviçe alsam şoktaki set fiyatından aşağı olmaz dimi bence sadece kanavicesi bile en az 30 olur gibi
annesinin_beybisi mutlugebeee ben kendim yapmak istiyorum hamile değilim ama yine de hamile kalirsam diye benden bebeğime hatira olsun istiyorum ama alirsam da yapabileceğime dair pek inancım yok😅
portakalcicegii annesinin_beybisi herkes cok kolay diyor ama ben bir türlü yapamadım. Dağa doğrusu yaptım ama gövdesi kafasından küçük oldu 😂 şimdi yine denedim bu seferde sıraları bulamadım bıraktım😂😂
annesinin_beybisi portakalcicegii tamam zaten gövdesi kafasindan bir tık küçük olucak resimde öyle duruyor senin baya küçük mü oldu😅
Yzaman annesinin_beybisi ip varsa etamin kumaşı ve kasnak alıp yapabilirsiniz bende etamin ile ilgileniyorum kızıma pano yapacağım Pinterest ten model bakıp yapacağım
Yzaman annesinin_beybisi https://resimyukle.io/r/Zj14oKLKNE kasnak bazen zor bulunuyor çerçeve ye yapmıştım Pinterestten şablonunu bulup bunu yaptim kuzenime mesela
Nermin70 Canim bime gelen kitinalcagina ipciden amigurimi ipi al oyuncak icin goz al bide uygun tıg al tmm sana lazim olan bu zaten. Kitapciga fln bakilarak yapilcak is degil ben YouTube den ogrendim amigurimiyi 🤭 sende oyle yap bence
annesinin_beybisi Nermin70 canım el becerim olsa malzeme alıp hem çevreme hem kendime yaparim ama açıkçası çok guvenemiyorum hani sadece bu oyuncağı yapip bırakıyorum ama bilmiyorum ya herhalde almayacağım kimse yapamamis alanlar😃
annesinin_beybisi cahillesohbetikestim valla ben 1 kere dantel ördüm 1 tane boncuk işi tulbent 1 tane patik 1 etamin seccade herseyden bir tane denedim acemi işi 😃
annesinin_beybisi Yzaman cok güzel olmuş 😊 şablon sart mı acaba kafadan yapsam ya da netten baksam modellere bakarak yapamaz miyim ki