ezk210718 Sevdayilmaz ben de paylaşımlarından pembe hanim daha tatli dilli ilgili geldi ama detayli ultrason ciddi bi iş oldgu icin tecrübeli bilgili olmasini isterim oyuzden bilemedim hangisinden randevu alsam diye😕
Sevdayilmaz ezk210718 yine de bi araştırın tabi tercih sizin 😊Erzuruma uzak demezseniz özgür hoca cok cok bilgili ve anlayisli buharada 🙏🥰
ezk210718 Sevdayilmaz bu arada benim de kan pıhtılaşmam var oncesinde 2 kaybim oldu coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandim 3 yasinda bir oglum var smdi de 4 aylik hamileyim cok şükür yine kullanıyorum. Allahin izniyle sizinki de sagsalim gelir insallah
Yagmur00 ezk210718 ben hecere gıttım gayet ilgiliydi 45 dakka kaldık ve herseyi anlattı esımde bende cok begendık
Beste0636 Yagmur00 Hacer hoca normal muayenelerini de en az yarım saat tutuyor ben her girmemde öyle yani eşimde bende çok memnunuz tek tek herseyi anlatıyor her sorumuzu cevaplıyor
ezk210718 Beste0636 bana oyle denk geldi o zaman geçen ay gittik alelacele oturttu en fazla 5 dk sürdü ve hic ilgilenmedi ben daha giyinmeden odaya baskasini aldılar falan cok rahatsiz oldum. Bunlari cok önemsemiyorum onemli olan bilgisi tecrübesi detayli ultrason cok onemli ondan dolayı sizlere sormak istedim.
Beste0636 ezk210718 belkide öyle denk geldi bilemiyorum ben detaylıyı her ihtimale karşı Erzurum’da oldum perinatolog Metin ingeç hocaya orası da aşırı kalabalıktı çok sıra bekledik 15 dk baktı sonra konuştuk herseyine bakmıstı
Ozge2204 Yeni katılan biri olarak doktorlar konusunda aklım baya karışık özel doktorlar doğum yaptırmadıkları için devlette düzenli olarak bir doktora gitmek istiyorum ama hangisi iyi bilmiyorum 🙄 düzenli gidip doktorundan memnun olan var mı ?
ilknur_88 Karsta dogum yapan yada onerebilecegi doktor olan var mi acaba Kafkas universiteside ozel dogum yapan var mi?
kubraaatblog Ben bugün üniversitede Aslıhan hocaya gittim baya ilgili ve açıklayıcıydı o yoğunluğunun arasında konuştu ilgilendi gebeliğimin ilk haftalarındayım ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum.