Nursahyalinpenbe Sevdayilmaz canım devlette iki tane doktor var bildiğim kadarıyla. Adını hatırlayamadım ama sarışın renkli gözlü bir bayan vardı o iyiydi bence ama hormon testinde kandan bakıyorlar hangi doktora gidersen aynı şeyi söyler bence.
Sevdayilmaz Nursahyalinpenbe adetken mi gidiliyor canim bi defasinda gitmistim adet misin alttan bi bakalim demisti doktor kan falan almadi
Sevdayilmaz Yagmur00 ben dilan hanima gitmistim en son baya oldu oda gitmis ,sonra kurtaj falan oldum derken gitmedim yeni doktor geldi demek ki onlari bilmiyorum canim hamile degilim şuan . Aklimda bulunsun elif hanim dedin o nasil bi doktor
Nursahyalinpenbe Sevdayilmaz bilemiyorum ama bence normal zamanda da gidilebilir canım eğer hatırlarsam yazarım tabii
Yagmur00 Sevdayilmaz Dilan deme bana cnım yaa elif cok ıyı canım ılgılı ben cok memnunum dıgerlıro gelıp gidiyor tedavi icin mı gitcen karsa
Sevdayilmaz Yagmur00 2. kurtajdan sonra gebe kalamıyorum bi hormonlarima baktiriyim diyorum onun icin canim😊sonra olmadk rahim filmi cektircem ama adetli mi bakiyolar onu tam bilmiyorum
Zgozel3436 Sevdayilmaz canım devlet hastanesine gideceksen eğer kesinlikle Esra Kartal çok mükemmel bir doktor kibar ve en önemlisi ilgili ☺️
Sevdayilmaz Zgozel3436 evet canim devlete gidiyim diyorum hormon testi icin adetken mi baktircam bilgin var mi🙏tesekkur ederim doktor tavsiyesi icin de bakcam🌸
Zgozel3436 Sevdayilmaz rica ederim ne demen. o konuda hiç bilgim yok çok iyi bi doktor ne gerekirse mutlaka yapar🤗
Yagmur00 Sevdayilmaz ben genetık testi pırtılasma testı rahim flimi cektırdim doktor bana bunları yaptır dedı bnde yaptırdım sıkıntı cıkmadı canım ama konus doktorun laa ona gore yol çizin hic degılse belki dıgerlırnı de sorun falan war ondan sıkıntı oluyor sen tedbirini al canım kac haftalık ken dusuk yaptın
Yuses_360 Ayşe ülkü Türker ve Hande Sezer var ikisi dışındakilere de gittim ama kimse ikisi gibi iyi anlamıyor bence canım. İkisinden birine randevu alabilirsin. Bende kürtaj olmuştum 2020 aralıkta. Şuan hamileyim. Senin kaç ay oldu?
Sevdayilmaz Yuses_360 10 ay oldu canim ilk kurtajimda 5 ay sonra gebe kalmistim simdi kalamıyorum pihtilasmam varmis kalp atışları durdu hep bi kontrole gidiyim diyorum gorev nedeniyle Ardahandayiz dogru duzgun doktor yok dedim karsta var mi acaba elim kolum bağlandı kaldik oyle napcam bilemiyorum🥺
ezk210718 Sevdayilmaz bu arada benim de kan pıhtılaşmam var oncesinde 2 kaybim oldu coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandim 3 yasinda bir oglum var smdi de 4 aylik hamileyim cok şükür yine kullanıyorum. Allahin izniyle sizinki de sagsalim gelir insallah
Yuses_360 Bende öyle bir durum olmadı o yüzden Bi bilgim yok ama kontrol amaçlı doktoruna görün. Yapılması gerekenleri doktor da söylüyor zaten. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur canım 💕
Sevdayilmaz Yagmur00 yaptirdik canim genetik test 5 genimde pihtilasma varmis suan onlem amacli coraspin kullaniyorum gebe kalinca igneyle devam edelim demisti doktor . dusuk yapmadim hic kanamam dahi olmadi kontrole gidince ogrendim hep kalp atislari durdugunu kurtajla aldilar 10 haftayi gordum en fazla 🙄simdi bakalim nasip insallah olur dua et🙏🌸