mutlugebeee busranr06 yaa daha yeni vardı sleepy yenidoğan 24 paketi 100 tl ye aldım trendyoldan, bidaha ne zaman olur bilmiyorum ama burayı takip et indirimleri duyurmaya yazıyolar hemen
Kumru_ mutlugebeee Biraz zor olur ama benden söylemesi. Dakika başı tuvaletlerini yapıyorlar ve çok sıvı olduğu için her yere dağılıyor 🙈
mutlugebeee Kumru_ off evet tahmin edebiliyorum en azından bir denicem olmazsa ıslak mendile geçerim mecbur😂😂
Kumru_ mutlugebeee Doktorumuz her bez açtığında yıka demişti bide mümkünmüş gibi😂 Bebek ıslak mendilleri temiz içerikli oluyor zaten içiniz rahat olsun ☺️
Sibellllo Aycaaa571 keşke ıslak mendili yenidoğan alsaydın canım ve üni baby çok daha iyi doku olarak sleepy naylonumda biraz yeni doğanların cildi akında tahriş oluyor
mutlugebeee Kumru_ valla onuda yapana helal olsun😂 evet ya o kadar para verip temiz içerikli oluyoruz onlarda iyidr herhalde😂
Semaguler Aycaaa571 canım ben hiç pamuk kullanmadım hani kullanılsada güzel tabi ama ben pampers aqua pure kullanıyorum çok iyi bez olarak ta aynı pampers premium protection kullanıyorum memnunum
Semaguler Aycaaa571 anladım canım benim benimde ilgim yoktu çocuktan Sonra ala ala ögrendık işte 🥰 yurt dışında yaşıyorum genel olarak bu bez kullanıyorum ama Türkiye’de de çok var