Sema_hysz Kızlar bugün muayenemde nts de sancım çıktı baya ama hiç açılmam yoktu doktor sıcak suya otur dedi sguat yap ve bol bol eğil kalk dedi bunları yapıp doğuma giden varmı ben bugüb bunları yapıyorum açılma etkisini gösterirmi?
Yenianne_05 Sema_hysz Allah seni inandırsın 39+6 yım sabah akşam duş alıyorum ve yemek yerken çay içerken tv izlerken her dakika plates topu üstündeyim ama ne yazık ki doğuramıyorum o kadar üzülüyorum ki ama şuan karnımda adet agrısı gibi agrım var acaba doğuracak mıyım bilmiyorum 😒
honeysmom Sema_hysz kaç haftasınız? Sıcak su açılmayı kolaylaştırıyor diye duymuştum umarım işe yarar 🙏🏼 Bide perine masajını yaptınız mı o da yarıyor diye biliyorum 🌼
Ayssunn Sema_hysz bende kaç kere sıcak su denedim gelmiyor en son dün yaptım yine doğuramadım 😂 nstde sancım da çıkmıyor zaten 38+6yım
Cinarsmom21 Sema_hysz evet Dr öneriyor valla istiyorum ki oturayım kalkınca hemen doğuma gideyim 🤣🤣 40 haftamdayım yoruldum
Sema_hysz Cinarsmom21 ben 37+1 im canm bakalm nts de çok sancım var bende sezeryan olmamak için açılma yapmaya çalışıyorm
Defne0 Yenianne_05 aynı günüz canım aynı şeyleri yapıyorum bende bütün herşeyi denedim hergün karnımda hafif adet sancısı gibi sancılar oluyor devamı gelmiyor bedensel de ruhsal da çok yoruldum artık napacağım bilmiyorum
Hulya_sen Sema_hysz canım bende tam 37+1 im bugun sancılarım 100 ü buldu benide eve gönderdi sancın artarsa gel dedi suan kasılmalarım var ve karnın cok sert demişti zaten bana
Cinarsmom21 Sema_hysz inşallah valla evi mahvettim halım su oldu hep üstüne evi birdaha temizledim 🤣🤣🤣 yemek yaptım şimdi bel ağrım bar
Yenianne_05 Defne0 hiç sorma Allah yardım etsin valla benim bide 4 haftadır sinir sıkılmam var bir gram uyku olmuyor
Gul1903 Kızlar geçen sene doğum yaptım bu sene hamileyim bende doguramamistim ozaman yerleri sil bezle dediler sildim temizlik yaptım evde eğildim kalktım akşamına sancım geldi 😇😆
Gul1903 Ayssunn merak etme yakındır gelir gelmiyor diye düşünme bebeğine odaklan o zaten geleceği anı biliyor annesi sen hareket etmeye devam et 😇 sağlıkla kucağınıza alın inşallah