Eminemalinnn burcu_1322 benim ilk aşılamam 3 gün oldu aşılama olalı yumurtam erken gelişti 🙈 15 gün sonra kan testine bak pozitifse gel dedi değilse de adet olunca gel dedi ikinci aşılama yapılacak ara vermeden
burcu_1322 Eminemalinnn canım kaç kez aşılama deneyeceksiniz peki biz iki defa oda devlet şartı olduğu için denemeyi düşünüyoruz benim eşimin morfoloji 1 tutarım aşılama bilmiyorum ya sperm değeri 77 milyon ileri harekette çok iyi ama morfoloji 1
Tugce28 zynpada yaa ne güzel çıkartabilmişsiniz ben istanbulda yaşamıyorum hatta büyük şehirde bile değilim çok zor oluyor o yüzden
zynpada Tugce28 sana yakın hastanenin listesini bu linkten bulabilirsin canım https://www.tsrm.org.tr/pro/konu/harita/index.htm
Eminemalinnn burcu_1322 iki kez denemeyi düşünüyorum çünkü eşimin sperm değerleri normal bir ihtimal belki olur diyorum bir de rapor için ara vermeden tüp bebeğe geçmek istiyoruz
Kelebekm Ben 2 kere boş gebelikten ötürü kürtaj olduktan sonra tıpın üreme sağlığı merkezine yönlendirildim.Eşimden kaynaklı bir sorun olduğu için üroloji bölümünün bir imzalı kağıdıyla süreç başladı.
mucizegebelik6 Tugce28 hayır sadece kadın doğuma ve urolojiye muayene oluyorsunuz bi onun icin ödeme de bulunuluyordu sanırım
Tugce28 mucizegebelik6 süreç nasıl oldu ilk kadın doğumdan mı sıra almıştınız acaba o şekilde mi yönlendirildi